yenidenanne34 Arzu501 bana 11+3 te kız dedi doktor 13te ve 15+4te gittigim doktorlarda kız dedi henüz değişmedi bakalim sali günü tekrar gidicem
Mrv-Aksy Arzu501 benim ilk çocukta 18. Haftaya kadar %80 erkek dediler 18+4 de kız olduğunu öğrendik 💓 Şimdi 11+3 teyim bugün gittik %70 kız dedi İlkinde yanılınca bunda detaylıya kadar emin olamayacağım 🤣
Delice_zeytin Mrv-Aksy normalde ciddi bir hafta 18 nasıl yanıldılar. ? Net mi söylemediler ? Tahmin miydi yani ? Özelde mi oldu bu acaba . Çünkü özellerin makineler daha gelişmiş oluyor ya görmeleri adına ne bileyim
Delice_zeytin Mrv-Aksy üstelik erkek değişmez normalde ama 18. Haftaya kadar hala net erkek dememeleri çok enteresan
emirtimr1 Arzu501 askım bana 13 de kız 14 de erkek dedi😂😂 17. haftada kontrolüm var o zaman betleşexek inşallah 😂😂
yenidenanne34 Nazerke devlet hastanesine gidiyorum ben. 11 ve 13 haftadaki zeynep kamil digeri ümraniye egitim arastirma hastanesinde
Hacire21 Merhaba bennde 14 haftalık hamileyim doktor bana cinsiyeti söylemedi ama sadece kabarma var dedi. Kabarma ne demek sizce 😊
Mrv-Aksy Delice_zeytin evet hep özele aynı dr gittim Bebek hep sırtını dönüyordu göstermiyordu Dr da gelişime göre cinsiyet tahmininde bulunuyordu
Mrv-Aksy Delice_zeytin yenidoğan kıyafetlerinin geneli papyonlu ve araba desenliydi kızımın🤣 hiç tam emin olamadı göremedi diye detaylı ultrasona kadar biz de emin değildik Ve bu hiç güzel bir duygu değildi 🥲
Delice_zeytin Arzu501 arkaşımında oğluna 11. Haftada yorum yaptı doktoru ve oğlu oldu , bana da 12+2 de erkek gibi öyle diyorum dedi henüz daha gitmedim