Sevcan62 Haftadayım ara ara damar atar gibi seyirme benzeri hisler oluyor sizce bebek midir ? Siz kaçıncı haftasında hissettiniz ?
iremd-1798 Sevcan62 18+5 deyim şuan da elimi karnıma koyunca tekme gibi hareketini hissettim ☺️ çok heyecanlandım
Maviii_98 Ay benimde damar atması gibi Bi seyirme oluyor arada bebek mi oluyor 15+4 olduk bugün. Cinsiyetimizde belli.
Sevcan62 Maviii_98 benimde öyle oluyor canım herhalde bebek 🥰 11+6 da gittim ben en son %70 erkek görünüyor dedi doktorumuz sizin cinsiyet ne
Sevcan62 EceNaz26 ya ne kadar güzel Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını bende bir an önce hissetmek istiyorum 💕
Maviii_98 Sevcan62 heralde 🥰🥰 bende 15 haftalıkken gittim kesin erkek dedi doktor sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 erkek bebekler erken hissettir derlerdi belkide ondan
Sevcan62 ecmelmirzaogluu herkes farklı zamanlarda hissediyor ultrasonda hep hareket ederken görüyorum hissetmek bambaşka olur ☺️
iremd-1798 Sevcan62 amin inşallah çok teşekkür ederim 🥰 hemde nasıl güzel bir his ilk kızım 6 yaşında şuan aynı şeyleri yeniden yaşayınca daha bir heyecan yaptım ❤️ Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sağlık versin inşallah 🌷
Zumra_zelal3 Sevcan62 ikinci gebeligim 17 de seyirme şeklinde oldu sonra devam etti şimdi 19 haftalık ara ara çok şiddetli olmamakla birlikte hissediyorum oğlumu ilk hamileligimi de kızımı 19 haftalikken hissetmistim
Sevcan62 Zumra_zelal3 tekmelerini bir hissetmeye başlasam doktora bile gitmek istemeyeceğim şimdi hep merak ediyorum nasıl iyi mi diye 😊