Dml991 Merhaba 12. Haftada cinsiyeti net belli olan oldu mu dr a sordum da belli olur dedi net bişekilde belli olur demesi garip geldi 🥹
Guness02 Dml991 net belli olan var söyleyende doktorun uzmanlık tecrübesine ve bebeğinizin pozisyonuna bağlı
Mrv-Aksy Dml991 11. Haftada %70 kız dedi bana Ablama 12. Haftada kesin erkek demişti Doktora ve cihazlara bağlı
Mimmm Dml991 12. Haftamda erkek demişti banada öylede oldu cihaz ve doktor tecrübesi tamamen kemik yapısndan anliyorlar
metemom_ Dml991 13+6 da bana da kesin gösterir demişlerdi doktor tahmin bile edemedi 😂😂 bebeğe bağlı gösterip göstermemesine
Damla_pelin Benm 12 haftalıkti sordum daha çok küçük demişti söylemedi smdi 16 haftalık olduk ptesi gdcm ama yine okuyorum şimdi o zamn bile yanilan doktorlar var
Beybitooo Dml991 bizimkide 12 de net belli oldu 3 boyutluda falan baktı ama doktorun tecrübesi cihaz ve bebeğin pozisyonu önemli
Esss09 Dml991 bende 12 haftalık hamileyim ama doktor henüz erken yanılma olmasın ileriki haftalarda net olarak söylerim dedi😔