Ylmbl Ebrarabla_06 bugün ikili tarama yaptırdım doktor kız gibi dedi .tabi farketmez sagliklik olsun da ama bende merak ettim 😅🥰
Nurkrkc17 Ebrarabla_06 bana daha önce bakmıştınız ama emin olamamıştınız doktorum dün tekrar baktı ve iyice aklım karıştı bir daha bakar mısınız rica etsem lütfen 🥹😍
eesraktas Ebrarabla_06 bana da erkek diye cinsiyet tahmini yapmıştınız. Doğru tahmin etmişsiniz erkek. Teşekkür ederim 😊🌸
Ebrarabla_06 Ylmbl kız bu aralar çok yanılıyorum galiba bırakacam 😁 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰
Nurkrkc17 Ebrarabla_06 ayyyyy inşallah yaaaa çok teşekkür ederim hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bütün bebişler Allah senin gönlüne göre versin inşallah 🥹😍
Hayat70 Ebrarabla_06 Teşekkür ediyorum canım benim.😇Peki sence neden görsel çok küçük duruyor cihazlami alakalı yoksa vajinal olmadığı için mi.
MihriSare Ebrarabla_06 canım arkadaşımın hesabı yok oda bana baksın diyor ben kıza benzettm ama sendnde yorum alaym dedm 😃 sence ?
Ebrarabla_06 Hayat70 yok canım benim normaldir cihazla alakalı oluyor yok canım vajinal olsa bile hemen hemen aynı çıkardı rica ederim canım benim🥰❤ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve gönlünden geçen olur inşallah🥰
Ebrarabla_06 MihriSare resim çok net değil ama kıza benziyor duruşu falan kafa yapısı pek anlaşılmıyor canım benim selam söyle arkadaşına ❤😍
Hayat70 Ebrarabla_06 Amin kuzum kız istiyordum sende öyle dedin.Rabbim sağlıklı sıhhatlisini hayırlısını versin de gerisi önemli değil aslında .😇❤️