Asu_moi Arkadaşlar merhaba,aranızda deneyimli annelerden bu konuda yorum bekliyorum,stoklamak istiyorum ama çoğuna sızdırıyor,pişik yapıyor deniyor prima hariç.. hangilerinden memnun kullanan anneler yazabilir mi acaba?🌸
mervemurat16 Asu_moi tenle alakalı birşey pişik durumu ve değiştirme sıklığına bağlı.Ben sleppy ve molfix kullanıyorum günde 6-7 kere değişiyoruz pişik oldu ama çok az idrardan veya dışkıdan olabilir diye düşündük zeytinyağı ve pişik kremi düzenli kullanınca düzeldi
GuzelMelegimm Asu_moi prima=migrosun bezi minies. Bi şans verin bence. Öyle yumuşak. Emici liği de çok güzel. Bebeğine yaramayan biri daha görmedim.
Nnoktaa Asu_moi sleepy ve prima almıştım. Sleepy sızdırma yaptı. Prima da hiç sıkıntı yaşamadım. Ama sonra gebe okulu grubuma sordum goon önerdiler. Yeni kullanmaya başladım. Pişik ya da sızdırma yapmadı. Onunla devam edicem
Tuba0404 Molfixten çok memnunum bide ıslak mendili var molfixin izotonik sulu yenidoğan için çok güzel içeriği çok temiz tavsiye ederim
efef Tuba0404 merhaba ıslak mendili mavi paket mi sarı olan mı acaba çok ıslak olduğunu söylediler burada kafam karıştı ☺️ kullanan birinden tecrübe edinirsem daha iyi olacak benim için🌸🙏🏻
Asu_moi Nnoktaa evet primadan şikayet görmüyorum bende ama malesef diğerlerine göre fiyatı yüksek olduğu için alternatiflere bakmak bencede daha iyi gibi ona da bakayım şimdi çok teşekkür ederim💞💞💞
Tuba0404 efef ikiside aynı zaten izotonik sulu ben sarı olanı aldım ıslaklığı gayet güzel silerken yormuyo yani yapışmıyor bide sleepy izotoniklisi de güzel ondan da memnun kaldım sleepyde az da olsa koku var ama molfixte hiç yok
Busetasm Asu_moi ilk çocuğum 3bucuk yaşında doğumundan 2 yaşına kadar yani bezi bırakana kadar baby turco kullandım sızdırma pişik vs hiç yaşmadım şimdi 2. Ye hamileyim yine baby turco alıcam