hsrtbymkr Merhabalar 1 Kürtaj geçirdim 1 yıl önce Reglime 14 gün var Ama yorgunluk Göğüs Hassasiyeti ve Ağrısı Kasıkta Gerilme ve Karıncalanma Gibi durumlar var 1 gün arayla Test Yaptım Negatif çıktı sizce Hamile Olabilir miyim?
Kubraakgn0 hsrtbymkr Canım olma ihtimalin var bende halsizlik bel ve kasık ağrısı vardı regl olmama 3 gün varken test yapmıştım negatifti 2 gün geçince bidaha test yaptım o zaman pozitifi gördüm günün gelesiye kdar bekle bence
pilateslover hsrtbymkr beta hormonu reglden 6-7 gün önce yükselmeye başlar. Döllenme olduysa bile ne testte ne kanda imkansız pozitifi görmek. O yüzden o zamana kadar umut var😊 6 gün kala erken gebelikle tekrarlayın isterseniz
Kanatsiz_1_melek hsrtbymkr senin yumurtlama gelmis regl bekleme yapacağına seks savaşı yapsan iyi olur yoksa bu ayda bekleyenlerin içine girersin
hsrtbymkr Kubraakgn0 ayyy Canım daha 14 gün var olmama Ama 2 gündür Göğüs Ağrısından geberiyorum Neredeyse inşallah 🙏 sebebi odur
pilateslover hsrtbymkr evet öyle yapın 6 gün kaladan itibaren yapabilirsiniz son iki gün hala negatifse pozitife dönmez muhtemelen 🙏🏻
Kubraakgn0 hsrtbymkr Canım gögüs ağrısı bel kasık agrısı bazen pisikolojik de olabiliyormuş bence gecikmeyi bekle o zaman yaparsın umudunu kaybetme ☺️
hsrtbymkr Kubraakgn0 inşallah Canım benim Normalde belim Reglime 1 Hafta kalan filan ağrır Ama göğüslerim çok ağrıyor hiç bu kadar ağrımazdı
Kubraakgn0 hsrtbymkr Benim şuan 5 günlük gecikmede testler pozitif ama ne gögüs agrısı ne bişey yok sadece bel ve arada hafif hafif kasık agrısı oluyor canım tabi herkeste bir değildir eminim ki