Damla_pelin Merhaba kızlar İlk hamilelik ile ikinci hamilelik arasında fark olunca cinsiyetten dolayı mı oluyor yaşayan var mı?
Merve-betul Damla_pelin hayır iki bebeğim de erkek ilk bebegimde hamileliğim çok güzel geçit son günlerinde bile ama ikinci bebeğimde sanki karnımı dizlerim tasiyo gibi oturup kalkamiyodum yürürken çok yoruluyodum yine enerjim vardı ama o kadar değil o yüzden illkai her hamilelik bir değildir ama hepsinin anısı çok güzeldir tadını çıkarmaya bak♥️
Angelipk Damla_pelin oğlumda hiç bi soeun yaşamadım ne bulantı me tiksinme ne iştahsızlık ne halsizlik çok rahattım ilk kızımda mide bulantısı ağrılar hiç bişey yemedim doğuma kadar sadece 1 kilo aldım bu gebeliğimde aynı böyle başladı hala öyle devam etti ikinci kızım oldugunu öğrendim cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum tek bildiğim her hamileliğin bi öncesinden zor geçiyor olması🤭
perihankrkya Damla_pelin ilk hamileliğimde 4 ay kustum snra hep sabahlari kustum suan bunda mide bulantisi bile yok ve gobusumde birazck da sisti 6haftalik olucam yarin he birde yuzum ful sivilce oglumda hic yuzumde sivilce cikmamisti yuzum berbat halde ya
Damla_pelin zberay inşallah bende çok merak ediyorum cnku ilki kız benm ne mide bulantısı ne baska bsy vardı iştahım açıktı meyve yiyordum hep smdi bunda hem mide hem tatlı ilk istedim
zberay Damla_pelin Ay benim de ilk kızım oldu gayet güzel bi hamilelik geçirdim şimdi 7 haftalık hamileyim sadece karnım çok şişti ama 45 kiloyum . Anlam veremedim
obirannea Damla_pelin ben oğlumda hic mide bulantısı yaşamadım dogurana kadar herseyi yedim özellikle tatlı yattım kalktım yedim bunda midem bazı şeyleri almıyor canim hiç bir şey istemiyor
Damla_pelin ressamanne_ bende ptesi ogrenicem inşallah 16+5 olucaz gün geçmiyor sanki merak ediyorum ikisi farkli olunca .
Damla_pelin zberay benmde sadece göbeğim var basen çıkmadı ya da karın yanlarim boş, kızımda arkam fln büyümüştü istahim vardı. Bunda smdi iki gündür açıldı 16 haftalık olunca
zberay Damla_pelin Ay lütfen öğrenince yazın ya 🙏🥹 Merak ettim . Ben şu an iki cinsiyet içinde çok heycanlıyım
gizemsahan0 Hic alakasi yok ilk hamileligim kizdi hic bilmezdim hamile oldugumu 2.hamileligimde kiz karnima dustugunden beri mide bulantısı bel agrisi kalca agrisi nefes daralmasi varda var suan 34hafta olcam doguma kadar zaman geçmiyor
Damla_pelin obirannea bende kızımda yasamayinca bunda olunca ve kızımda ekşi bunda ilk istedigm tatlı olunca acaba mi dedim
Merve-betul Ama.hani şu doğum zor olmasa sürekli hamile kalmayı çocuk doğurmayi isterdim dünyaya bidaha gelsem yine kendi çocuklarımi isterdim🥰
Damla_pelin Merve-betul benm ilki rahattı smdide korkmuyorum hele ki karnım çıkınca hareket hissedince 😀
Sarina98 Ilk once ilkinde çok fazla uyuyordum şimdi uykum yok, ilkinde hic birsey yemiyordum ama suan yiyorum, birde artik 13 haftadayiz ve ben haraketlerini bazen hiss ede biliyorum. Ilkimde 28de hiss ediyordum
Merve-betul Damla_pelin doğumdan korkmuyorum kız sadece ikincisi bı tık zor gecti bide erken doğum riski varsi ama ikisi de sezeryan oldum🥰 riske rağmen gezdim