EceNaz26 Aysegullcamm popişinin orda bir çıkıntı var o ever omurgasıylr paralelse kız 30 derecelik açıylaysa erkek %70 80 tutuyor bende tutmustu 🥰
Sudenaz0105 EceNaz26 kız benimki de mi öyle herkes erkek gibi diyo paralel mi yoksa ben anlayamıyom ya🥺
Sudenaz0105 Nurdoga inşallah canım benim iki kızım var çok istiyorum sağlıklı hayırlı bir erkek evladı ♥️
Mesen Kadersaahin ayy ne güzel bir haber kesin mi dedi doktor yanılma payı bıraktı mı yoksa sağlıkla gelsin inşallah 🙂🙏
Kadersaahin Mesen cinsiyet partisi yapcaz diye kağıda yazdırdım sonra iptal oldu açıp baktım, 11. Haftada sormuştum bir kaç haftaya net olur demişti olmuş demekki ben de gördüm zaten bacak arasına bakarken kağıdı açtığım da süpriz olmadı hiç dedim 😂
Sudenaz0105 EceNaz26 yaa bir iki kişi çıktı sadece kız diye herkes erkek dedi doktorum da bir öyle bir böyle dedi acayip merak içerisindeyim 😄
Hacire21 Merhaba bende 14 haftalık hamileyim doktor bana cinsiyeti söylemedi ama sadece kabarma var dedi sizce kabarma ne demek oluyor 😊