Cevahir53 Anti CMV IGM testi pozitif çıkanlar naptınız sonuçlarınız neydi lütfen bilgilendirin, tekrar kan testi verdim avidite testi için sonuç pazartesi çıkacak dua eder misiniz.
Minikkus19 Cevahir53 benim de pozitif ti anti cmv ıgm ama hiç bişey yapmadılar zaten tedavisi yok dediler doktorlar bebeğe bulaştı mı bulamadı mı üzerinde çok duruyolar çok şükür biz 6 aylık olduk şimdiye kadar Her sey normal ilerlıyo sıkıntı yok kesin sonuç için amniyosentez istediler ama ben istemedim Rabbime emanetiz hepimiz de bebeklerımız de sag salim kucagımıza alalım inşallah içini ferah tut
Cevahir53 Edaaa123 amin inşallah canım bilmiyorum ki daha ikinci kan testi sonucu pazartesi çıkacak ona göre doktor bir şey söyleyecek en güzeli Allaha kendimizi ve bebeğimizi emanet etmek sanırım :) Rabbim sağlıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin sen kaç haftalıksın ne zaman öğrendin
Papatyam5678 Edaaa123 ne zaman cmv testi yaptirdiniz? Degerleriniz kacti? Ben de 25 haftada yaptirdim positif cikti.
Zeyasaftalha Cevahir53 benim değerimle aynı benim Avidite yüksek geldi artık bi sorun olmaz Allah’ın izniyle önceden geçirilmiş demek
Minikkus19 Zeyasaftalha hayır yapmadılar yaptırmak istedim negatife dönmüştü adıvıte testi negatıfken olmaz dediler yapmadılar
Cevahir53 Zeyasaftalha benim anlamadığım hamileyken hiç hasta olmamamız mı şazım yani gripten bile olabilirmiş falan deniyor ben aslında toxoplazmadan şüpheleniyordum kedim var çünkü ama o temiz çıktı inşallah bu da pazartesi temiz çıkar
Zeynep_ecrin Bende pozitif gelmiştim kirsehirden Ankara’ya sevk ettiler 3 kez test yaptılar Ankara’da negatif çıktım daha önce geçirmiş olarak çıktı çok üzülmüştüm Allah’ım hepimize sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin . Kandiliniz mübarek olsun
Zeyasaftalha Cevahir53 bi virüs olduğunu düşünüyorlar cmv ıgm yüksek olduğunda. Basit bi grip gibi değilde ağır bi covit gibi
Cevahir53 Bursem16 inşallah hayırlı haberler alırsınız benim ki iki hafta sonra çıkacakmış sonuçlarınız çıkınca haber verin lütfen :)