serra88 Herkese merhaba🥰🥰 hamileligimin ilk basindan beri hep korkuyorum, baska hamisler nasil mutlu geciriyor anlamiyorum, niye hep korku endise var bende 😞 doktora gitmekten korkum var, positif niye dusunemiyorum😞 hormonlardan dolayi mi acaba?
metemom_ serra88 aşırı endişem ve korkum vardı sonra doktorun birinin eğitim videosunu izledim orda siz canınızı sıksanız da korksanız da sürekli ağlasanız da sonuç hiç bir zaman değişmez nasibinde varsa bebeğinizi doğurur büyütürsünüz zaten dedi hayat felsefem oldu 😂
eylemm09 serra88 bende öyleyim ya niye endişelerim geçmiyo bilmiyorum böyle olmasını bende istemiyorum ama olmuyo düzelmiyor ya hep korku var benim içimde de burda böyle benim gibi olanları görünce aaa yanlız değilmişim diyorum benim bence hormon değil ya ben hep böyleyim ya hep bi tedirginlik 🤦🏻♀️
Guler92__ serra88 ben de her doktora gideceğim gün bir heyecan yapıyorum sorma 🙈 hatta doktorun yaninda tansiyon hep 13 7 çıkıyor sonra iyi olduğunu görünce düşüyor 😀 ama evde çok rahatım hiç kötü bir şey getirmiyorum aklıma yoksa günler geçmez siz de sakin olun günlük hayatınıza devam edin sanki bebek yokmuş gibi 🤭
Melson20 Ben bazen hamile oldugumu bile unutuyorum acikcasi. Cok fazla kasmamak gerek. Kac haftalik hamilesiniz? Belki erken oldugu icindir
efef Benim sadece ultrason öncesi endişem var hiç kasmıyorum istediğimi yer içerim panik bir insan değilim olumsuz düşünmem ama o korku endişe ultrasona girince bir kaç saniye sürüyo bebegi hareket edince görürsem bi nebze kendime geliyorum🥹 17+2 ilk hamilelik hissetmedim daha
ikiminikannesi_ efef yam tamına aynı gündeyiz bende ultrason girmeden oanikliyorum duauk tansiyonun var normalde tansiyon 14 lere yükseliyor ama hissetmemeyi takılıyorum ben ya bende seker var ondan belkide bu hanileligimde takildim
efef ikiminikannesi_ ay yok o kadar tansiyon vs çıkmıyor bende hareketlerini hissetsem daha iyi olacak gibi bakalım 🥹☺️sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ☺️
ikiminikannesi_ Guler92__ aynıyız bende bu konuda yalnızım sanıyordum tansiyonum yükseliyor iyi olduğunu görünce düşüyor direk😅
Aybarssena Bende ilk başlarda ultrasona girmeden önce o kadar heyecanlanır endişeleniyordumki tansiyonum 13 lerde syrederdi. Şimdi 37 haftalığım doğum korkusu salıyor ama düşünmemeye çalışıyorum Allah yolumu çizdi zaten hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun diyorum şimdi mi bugün mü yarın mı diye düşününce kafayı yiyecej gibi oluyordum
ikiminikannesi_ Aybarssena benimde öyle şuan tansiyonum hep 9 6 ama hastanede 14 görüyorum olcuyorlar yine düşüyor zerre doğum korkum yok ikinci olunca bunda gebelik sekeribtroiti derken psikolojim yansıdı birde zor kaldım dahala rüya gibi geliyor Rabbime ettiğim dualarımın karşılığı