ozlmmmgni Dünden beri akıntı şeklinde yeşilimsi sarımsı çok yoğun olarak bir şeyler geliyor çamaşırıma normal akıntıdan farklı sümükümsü şuan yine gelmiş bu 3 cü gelişi dünden beri bu arada 39+5 im ve 2 santim açıklığım vardı sizce nişan mı bu
Smiley87 ozlmmmgni yeşil olabileceğini hiç duymadım canım 🤔 ayrıca nişan 1 kere gelir genellikle de kanlı oluyor zaten . Yeşil enfeksiyon falan olabilir doktora sor mutlaka
mervek123 ozlmmmgni canım benim de öyle oldu aynı yoğun akıntı var iki gündür,yeşil sarımsı geliyor.Doktora gittim ben niye akıntın olduğunu biliyorum dedi fitil verdi ,doğum kanalın temizlensin Cumartesi de alttan bakacağım dedi.
UlkerSD ozlmmmgni arkadaşımında önce yeşil akıntısı gelmiş sonra suyu gelmiş öyle demişti bi git istersen doktora
HilalEraslan Canım yeşil gibi suyun gelmesi önemli durum diye biliyorum. Yanlış bilgi verip tedirgin etmek istemem ama bence acile gidebilirsiniz zaten zamanınız gelmiş sanırım
AE42 ozlmmmgni Yeşil akıntının enfeksiyon, yeşil suyun gelmesi de bebeğin içerden kakasını yaptığını gösterdiğini okumuştum makalelerde sen bi görün tatlım 🙄