SiriusAb Kızlar parmak testiyle hamilelik öğrenen oldu mu? Belki duyunca bi saçma geliyor ama insan test yapıp negatif görmekten de sıkılıyor bir süre sonra. Acaba hamile olup , parmak testiyle anlayan var mı?
Patito__ SiriusAb cnm bn soyle anliyorum adet olacagim zaman vajinam sisiyor sanki tikanmis gibi assa dusuyor ici gibi sanki disa cikacak gibi ama hamile olduhum aylarda vajina ici bos oluyordu Yani icine sokmuyorum parmak distan belli oluyor. Onu denemem zten
SiriusAb MorKelebek54 Eskiler kullanıyormuş bu yöntemi. Parmakla alttan kontrol edip , hamilelik belirtiyorlarmış.
SiriusAb Rabiul Parmakla kontrol ediyorlarmış. Eğer ele sert bir şey gelirse hamile değilsin ama yumuşaksa hamilesin diyorlarmış. Tabi bilmeden kimse denemesin. Zararı olur mu bilmem. Sadece deneyen var mı merak ettim
Muhammedarasannesi SiriusAb o zaman doktorlar neden 2 saat boyunca kan testını beklesın muayene edip var yok der ılacını yazar doktorun bıle bılemeyıcegı yapmıyacagı seyı bence kendımıze yapmıyalım günler su gibi gecıyor ınsanda sabır yok ama 3 yıl oldu evlenelı ve ben halen garkında değilim o yıllar nasıl gecmıs bılr
Epifizbezi SiriusAb o dediğiniz eskilerde böyle adet takvimi ovulasyon testleri yoktu yani adetlerinin geçtiğini bilmezlerdi ve en az 4-5 aylık hamilelik olurmuş kadınlar adet günlerini takip etmedikleri için rahim büyümüş oluyor elle Rahime dokunurmuş ebeler yoksa 5-6 haftalık inkansız 🤣
SiriusAb Muhammedarasannesi Ben zaten kimseye yapın demedim. Yapan var mı dedim. Bu sert üslubun nedenini de anlayamadım. Kimine göre yıllar su gibi akar kimine göre 1 gün bile geçmez. Bunun kararınız sen veremezsin. İnsanlara ahkam kesmeden , gerginlik yaratmadan yorumunu yap git.
Adenala Muhammedarasannesi Canım eski zamanlarda ebeler öyle anlıyormuş muhteşem yüzyıl izledin mi orda da bakire olup olmadıklarına veya hamile olup olmadıklarına o şekilde bakıyorlardı
Musel SiriusAb ben araştırmıştım doğruymuş ama eskiden ebeler öyle yapıyolarmış hatta kadınlar klübünde yapanlar yazmış ele yumuşak bişey gelirse hamileymişsin felan yazıyolardı biri yazmış hatta denedim elime yumuşak bişey gelince tiksindim geri çektim elimi o ay hamileymişim meğersem felan yazmışlar
Muhammedarasannesi SiriusAb çok gerginsin bılıyorum farkındayım sert bır uslubla konusmadım sadece yapma dedim seni düşünerekten enfeksiyon kapsan da kötü bırak Allahın dediği olur ❤️🙏
SiriusAb Patito__ Hmm bunu hiç duymamıştım. Ama anlamadım nasıl olduğunı 😅 Dışardan hissediliyor yani öyle mi?
Patito__ SiriusAb evet cnm bn anliyorum bu sekilde ama anlatmasi zor belkide bnm vucuda ozel bir durumdur onuda bilemiorm hatta son hamileligimde de ayni seyi hissetmistm sonra adet oldum dedm dmekki yanildm bukez sonrasinda surkli lekelenmem devm edince dr a gttm hamileymisim ama dusuk yapiorm suanda. Bu durum adetime yakın zamanda hissediliyor tbi cok erken zmnda deil.