Iremparlkc2 Kızlar kalbim bir anda hızlı hızlı çarpıyor fenalaşacakmış gibi hissediyorum gün içinde birkaç kez oluyor sizede oldu mu yada oluyor mu
Aysemm44 Iremparlkc2 Bendede oluyor su fazla tüketmen lazm ben tüketmedigim için çarpıntı yapiomuş suyu hiç sevmem günde 2-3 litre içmem lazımmış
ressamanne_ Iremparlkc2 merhaba bazen bende de çarpıntı anlarında sırtımdada ağrı oluyor sizdede oluyormuydu ah bu bebişler🫠
Elifttk Iremparlkc2 bnımde kalp çarpıntılarım oluyordu nefes alamıyordum doktora gıttım muayene ederken doktor dedi bırı kalbînın yanına kurulmuş baskı yapıyor ewet dedım bnde sıze soracaktım rahatsız oluyorum çarpıntı falan yer degıstırırse geçer demıstı ole oldu suan 31 haftalıgım asagıdalar gectı şükür altında başka bırsey olabılır kardıyolojıye görün çok gecmıs olsun
Ozgednc Iremparlkc2 canım bende ikizlere hamileyken kalbim sanki çıkacak gibi oluyordu bazen durduk yere bazen merdiven çıktıktan sonra. 3 canlisin ve kalp 3 cana göre kan pompalıyor ve yoruluyor haliyle. Bu gibi durumlarda ayaklarını yukarı kaldır yat dinlen geçiyor sonra
Aysemm44 Iremparlkc2 Normal şekilde 2-3 litre içinde olmuyor mesela bugün hiç içmedim gene başladı bide şiddetli baş ağrısıda yapıyor başım catlııyor resmen
Minikkk41 Selam bende 21+5 aşırı kalp çarpıntısı yaşıyorum bir anda boşluğa düşer gibi oluyorum daha doktora gidemedim detaylıda başka doktor kardiyoloji gitmemi söyledi bide kendi doktoruma sorup hareket edicem
Iremparlkc2 ressamanne_ henüz sırtımda ağrı olmadı ama çarpıntı sırasında terleme baş dönmesi bazen mide bulantısı oluyor
AAaaEE Iremparlkc2 27. Haftadayım bu hafta başladı bende de. Kalbim çarpıyor sıkışıyor. Bilemiyorum bebek yer değişiyordur belki. Rahatsız ediyor doktora görüneceğim