iremmmuyannn HayaLim_Panbik bende kız istiyordum bugun 11+3 doktora gittim pipi görüyorum sanki oğlana benziyor dedi ama ben hala kız hissediyorum böyle olup değişen çok varmış
HayaLim_Panbik iremmmuyannn benimde iste aklim.karisik. karin üstunden bakdi ultrasondan, ücretli kendim istedim. Saten 3 hafta sonra detayli ultrason var dedi ben cok merak etmisdim. Saglikla gelsin muhakkak. Sadece suratimda bi saskinlik ifadesi kaldi
HayaLim_Panbik iremmmuyannn ben rutin kontrole gittiydim sonra kendim exstradan ulttrason istedim. Bakdi dedi ne düsünuyorsun, dedim saglikki olsun onemli degil. Soyluyorum soyluyorum dedi vee kiz dedi. Peki ilerleyen haftalarda degisirmi dedim, hayir netim dedi🙄
Papatya123_ Elamomy Anlıyorsanız eğer bakabilir misiniz 12 + 5 özelde 75% erkek dedi 15 + 3 devlette erkeğe benziyor dedi 18 4 de devlette başka doktora gittim oda erkeğe benziyor dedi ama hepsi net erkek dememiş oldu
HayaLim_Panbik Papatya123_ ben yurtdisinda yasiyorum. Burda hep dr larin kendi yazzahanesi var, ona gidiyorum. Yani hastane degil, hastane ozel acil durum olursa dr sefk ediyor
Zuhalsebu Papatya123_ öncelikle maşallah aşırı tatlı poz vermiş yani kordon değilse bence de erkek ama pek kordon gibi durmuyor😅
aslanbaby_ Zuhalsebu Bu görüntü bacak arası resmi mi pek anlayamadım yukarıdaki resme benzetince sormak istedim🙏🏼