Acelyapova 17 haftalik gebeyim en erken dogum iznine ne zaman ayrılabilirim ? 26. Haftamda işten cikmayı düşünüyorum is goremezlik raporu alırsam dogum izin ucreti alabilirmiyim lutfen bilgisi olan yazabilirmi
Ebru3457 Acelyapova normalde benim bildiğim 32 haftadan önce çalışamaz raporu alamıyorsunuz doğum izni için ama 26. Haftada doktorunuz veriyorsa her hafta tekrar alıp 32. Haftaya kadar o şekilde iade edebilirsiniz. Birde 32 hafta öncesi kendi istediğinizle işten ayrılırsanız büyük ihtimal doğum parası alamayabilirsiniz
Acelyapova Ebru3457 7″#p3 her hafta gidip rapor almak oluyormu hic duymusmuydunuz cevrenizden veya uygulayan oldumu
Acelyapova momofmychildren skolyoz var bende ayagim 5 cm diger ayagimdan kısa zorlaniyorum bel agrilarim oluyo bebegim saglikli ama artik evimde dinlenmek istiyorum
Ebru3457 Acelyapova benim çevremde biri her ay 1 hafta rapor alıyordu ama üst üste alan görmedim malesef fakat doktorunuza anlatırsanız durumunuzu verebilir yada özelden rapor alabilirsiniz o şekilde sorun olmazsa
Acelyapova Tugcecey heyet raporu cikarmak zormu yani 1 gun icinde ozel hastaneden alabiliyormjyum maksimum kac ay veriliyor bilginiz varmi
Tugcecey Acelyapova hemen gün içinde veriliyor özelde diye biliyorum ama. Özel hastaneyi arayarakta sorabilirsiniz
Cemre44 Arkadaşlar bi kurumda memurum. Amirimiz giriş çıkış saatlerinde esnekti ama şuan geç gelen personele tutanak tutacağğm vs diyor. Hamile memurun yarım sa geç gelme veya geç çıkma durumu var diye biliyorum. Bilgisi olan aydınlatabilir mi beni