aslidyn Arkadaşlar kayınpederimin isteğiyle kızıma Cemile ismini koyucagiz ama tek isim olsun istemiyorum ikinci isim konusunda kararsız kaldık ama Cemile ismine hiçbir isim uymuyor yardımcı olur musun ya kafam karıştı
yeschef-13 aslidyn Neden kayınpederiniz isim istiyor ve koyuyor ki🤷🏻♀️ insanların kendilerine herşeyi hak görmeleri beni deli ediyor küçücük bebeğe annesi babası varken
Damlaalyz aslidyn Nil Cemile Cemile Ada Alya Cemile Cemile Rana Cemile Umay Cemile İrem Aklıma bunlar geldi yanına olsa olsa kısa isimler olur sanırım çünkü Cemile biraz uzun
aslidyn yeschef-13 kayınpederimin kızı yok hep demiş kız çocuğum olursa annemin adini koyacağım Cemile diye Rabbim kız çocuğu nasip etmeyince demiş kız torunum olursa Cemile koyacağım ondan kabul ettik benim aklımdaki isim Mihrimah di ama nasip olmadı
Yesimtknr aslidyn ezan sesiyle iki isim koyup kimliğe kendi istediğimi koyacağım siz de öyle yapabilirsiniz
Aybarssena aslidyn Mihrimah uzun kalmış cemile de uzun zaten. Mihra da güzel bir isiö hem yakın. Cemile Mihra yada Mihra cemile Hangi ismi öne katarsanız okulda iş de resmi yerlerde sosyal hayatta ilk ismi söylenir hep
biranne__ aslidyn kısura bakmayın ama kayınpederin isim koyma hakkı yok bence saçma annem bana isim koyamadı mesela içinde hala ukte var kadının bu iyi bişi değil ya