Deletedmon_98 Anneolmahayali1 maalesef kalp atısınduyamadım ilk randevum için doktorumdan randevu almıştım 5+5 günken doktoruma gidemeden kanamam başladı sonra hızla beta düşüşü yaşandı
Deletedmon_98 Smhayg ohh maşallah az da kalmış sağlıcakla kavuşun inşallah ❤️ benim en büyük düşmanım stres maalesef sadece bu konuda değil günlük hayatta stresli biriyim :(
Zeyasln Deletedmon_98 kesinlikle doktor özellikle demişti %50 lik eşler %25 kadın %25 erkeğin sağlığı geri kalan %50 tamamen piskolojik demişti
Deletedmon_98 Zeyasln çok doğru aslında belki bu bekleme sürecinde bizde alışmış olur ve daha stresiz bir döneme başlayabiliriz inşallah
mrvakcn Deletedmon_98 Süreç zorlu değil şükür ameliyat başarılı geçti 1 gece hastanede kaldık eve döndük iki taraf olduğu için iki kasıkta da dikişi var istirahat ediyor fazla zorlamıyor ameliyat sonrası 1 ay birliktelik yasak ve ağır kaldırması gerekiyor ağır işte çalıştığı için ağır kaldıramaz raporu aldık biz 10 gündür evde biraz şiş ve ödemi var ama baya toparladı kendini. Ameliyattan 1 ay sonra gel 3 aylık ilaca baslicz takviye gibi dedi bakalm
Deletedmon_98 mrvakcn çok geçmiş olsun canım benim inşallah güzel sonuçlarla sağlıcakla bebiş haberini alırız , bizimde yarın tekrar doktor kontrolümüz var ameliyat günü alınacak bizimde iki taraflı kist var inşallah güzel sonuçlarla karşılaşırız 💙
mrvakcn Deletedmon_98 amiinn inşallah Deletedmon_98 Amiiin Allah razı olsun inşallah sizin de iyi geçer ve güzel haberler alırız 💙💙💙 Stresten uzak durmalısın lütfen biraz rahatla öyle biseyki psikoloji çok önemli biz baya kafaya takmıştık ama artık dusunmemeye çalışıyoruz