premsesanasi Kızlar 2 seferdir falan değişik birşeyler hissediyorum size de oluyor mu bilmiyorum ama endişe ettim biraz. Doktora gitmeme daha 1 hafta var.. 25+2 haftalığız. Kızım 2 seferdir karnımda titriyor gibi böyle nasıl anlatsam karnımın her yerinden ritmik şekilde ve çok hızlı biçimde vuruyor denetleniyor gibi tarif edemiyorum hani insanlar sara krizi geçirirler ya bütün bedenleri hızlıca titrer aynı onun gibi oluyor karnında deprem oluyor sanki. Bir-kac saniye sürüyor ama cidden ilginç. Aynı anda hem iki eliyle yumruklar iki ayağı ile tekmeler dirsekler kafa falan atıyor gibi oluyo ay tarifi yok 😣
BusraEda premsesanasi bu akşam eşm karnımı severken tesadüfen denk geldi. 36 yhaftaya gircez. Dışardan da gözüküyor 😀😀 noluyo len dedi eşim 😂 Neyin sonucunda öyle titriyor bir.fikrim yok
NamelessWarrior premsesanasi hıçkırık olabilir mi ? Hıçkırdığında bütün vücudu sarsılıyo ya belki öyle hissetmene sebep oluyodur 🤷♀️ bilemedim
Bskrt premsesanasi benmde çok titriyor sanki telefon var da çalıyor karnımn içinde 😅 doktora sordum normal diyor
Aylin3509 premsesanasi benimde oluyor arada sanki irkiliyormuş gibi bi An titriyor..normaldir heralde..30+3 benim bu arada 😉
premsesanasi BusraEda Sağlığı konusunda bir sıkıntı yoksa önemli değil ama insan anlam veremiyor birşey mi oluyor acaba diye düşündüm direk korktum
BusraEda NamelessWarrior yok. Şahsi konuşayım. Onu ayırt ediyorum pıt pıt. Bu bildiğin titriyor. Yan yatıyorsam gel yatak bile titriyor 😂 tuhaf çok . telefon gibi
premsesanasi NamelessWarrior Yok hıçkırık değil hicbir varlık o kadar hızlı ve güçlü ard arda hıçkıramaz 😁 dediğim gibi sanki yere yatıp var gücüyle debelenen sinir krizi geçiren bi insan gibi düşün her yerden patır patır titriyo karnım
premsesanasi Bskrt Normal dediyse iyi bari ben de soracağım ama 1 hafta var kontrole. Daha yeni yapmaya başladı bi garip tarif de edemiyorum 🙈
deletedmom6295 uykudan uyandığımızda geriniriz ya hani. işte bebeğin yaptığı hareket tam olarak o. çook sevimli değil mi😍