Zeynepyrk Selam kızlar 37+4 günlük oldu normal doğum icin bekliyoruz ama.hic belirti yok hurma ananas egzersiler yürüyüs yapiyorum baska desteklemek icin ne yapabilirim kesi olmadan acılmayla olsun istiyorum ama neler yaptinız sizler bunun icin
Mom_82 Zeynepyrk valla herşeyi yapmaya başladım 36 dan bu yana hurmalar, plates, duş, ilişki 39 haftadayım bana mısın demiyor. Ne bir açılma ne.ufak bir sancı hiç bir şey yok. Kendi ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyor.
Mervs Ananas çok etkili diye duymuştum ve ahududu yaprağı çayı ve egilerek yada çömelerek bezle tüm evi silmek bunlar en etkilileri
Zeynepyrk Mervs tüm evin isini yapiyorum zaten biraz daha artirayim ada cayi demisti doktorum onun yerine ahududu yapraginada bakayim o zaman
Bebegim23 Herşey zamanla oluyor zamani gelince elinizde olmadan hemde bende indim çıktım merdiven yürüdüm eğilip kalktım hurma yedim duş aldım sık sık son zamanda ama inanın zamanı var sancım bile geldi gitti geri sonra 39+4de uyandım suyumun gelmesiyle herşey başladı sancı yine yoktu suni sancıyla doğum yaptım
Zeynepyrk Bebegim23 yaa ilk dogumum olacak cekiniyorum birazn oncede olsun istiyorum normal sezeyam cok gittim geldim doktorum normal olabilir diyince sezeryanada israr etmedim sizin nasıl oldu
Bebegim23 Zeynepyrk benimde ilkti temmuzda doğum yaptım su gelince suni sanciyla normal doğum oldu yani insan artk olsun istiyor ama zamanını bekliyorlar ne yapsakta hiç bişey yqpmamistim akşami mesela oturdum uyudum sabah suyum gitti
yenianne57 Bende 38+5 im normal doğum bekliyoruz çarşamba günü çatı muayenem vardı 1 cm açılmam varmış kafası kanalda bu arada ondan önce egzersize başlamıştım hala devam ediyorum da bi kaç saattir alt tarafta hareket ediyor ve özel bölgede ağrı var o hareket edip kasıldıkça batma ağrı oluyor korkuyorum da her an bişe olacak diye ilk doğumum bu arada