Azra8Engin Kızlar doğum Nisan sonu Mayıs başı gibi. 4lü lohusa takımı alacağım. Uzun kollu mu kısa kollu mu karar veremedim. Siz ne tercih ettiniz?
Edos123 Azra8Engin benimde nasipse Nisan ayında iki tane uzun kollu aldım biri kalın biri çok ince bir tane de kısa kollu aldım
Hilalaktscbk Azra8Engin Ben mart ayı için kısa kollu aldım hepsini çünkü hastahane her gittiğimde aşırı sıcak oluyor bunalıyorum. İnşaallah pişman olmam 🤭
maviiiss Azra8Engin benimde mayısa denk geliyor ama kısa kollu alacağım çünkü zaten sıcak havalar hastanede sıcak olur e bide lohusa teri diyorlar çok sıcak oluyormuş
Azra8Engin Bnurd Edos123 Hilalaktscbk Fatma44 Teşekkür ederim kızlar. Sabahlığı uzun kollu zaten ama içi uzun mu alayım kısa kollu mu karar veremedim. Hastane sıcak olursa ve lohusa terlemesi olursa diye çok kararsızım
Fatma44 Azra8Engin Bence kısa kol al sabahlık uzun kolmus zaten.dedigin gibi hastaneler sıcak iyice bunalma
BabyAta Mayıs ortası veya sonu gibi benimde kısa kol alacağım ve uzun kol ince penye sabahlık alacağım tabi bulabilirsem hiç bir yerde güzel bir şey bulamıyorum sade dantelsiz bir takım inşallah denk gelirim
Cennet_kusum16 2 tane kısa kollu gecelik aldım çünkü sezeryan olucak dikisliyken çok alt takım giyemiyorsun. 1 tanede alt üst takim koydum ne olur ne olmaz diye.
Hazal966 Azra8Engin benimde doğum nisan sonu ben kısakollu aldım cünkü hastane de sıcak oluyor. Sezeryana gidilirse eğer diye yanıma her ihtimale karşı birde hırka alırım diye düşündüm. Ameliyat sonrası üşüme oluyor çünkü
Naciyemutlu Sabahlık uzun kolluymuş içine yarım kollu al canım.benimde mayıs sonu haziran başı tesettürlüyüm esasen ama şuan bile sıcaktan ölüyorum evde askılı yarım kolla geziyorum sıcağı da sevmiyorsan bunalma bence. İçime yarım kol yada askılı üstüme de sabahlık uzun kollu aldım. Yürüyüş de falan sabahlıklı olurum odada yarım kol üşüme falan yaşayanlar oluyomuş ona da battaniye çarşaf var yani çözümü çok😇
MadameNoire İki tane orta kalın uzun kollu lohusa gecelik İki tane alt üst biri kısa biri uzun kollu ince gecelik takımı Bir tane de ince tayt koydum .. Bir de uzun hırka koydum nolur nolmaz .. .
bebisliozlem Bu pijama takımlarını aldım ❤️ lohusa seti ve terliği sipariş vericem. Fotoğraf çekimi yaptıracağım için ekstra alıyorum onu, ince olur iç gösterir dedikleri için de içine seyyar astar diktireceğim 🙏 Malesef bizim burda havalar ısınmıyor o aylarda 🤷 Haziran’ın sonuna doğru anca ısınıyor havalar ben geçen sene Haziran’da mont giydiğimi biliyorum. Doğumum da nerede olacağı daha belli değil Uşak veya Afyon. Afyon olursa zaten yandık 😁 ekstra örgü hırkalar falan götüreceğim, eşofman takımı bakıyorum bir de 2 takım falan alacağım aslında hastane için özel değil hazırlığım yaz gelene kadar evde falan giyerim rahat olsun,bol olsun zaten hemen aldığım kiloları vereceğimi düşünmüyorum:(
Azra8Engin bebisliozlem ayy bayıldım takımlarınıza. Bende izmirdeyim kış geç geldi geç mi gider bilemiyorum. Lohusa terlemesi olur büyük ihtimalle ama ben çok üşüyen biriyim. Veya hastane çok sıcak olur da ateş basar mi. Veya kan kaybı olur da çok üşür müyüm hiç bilmiyorum. Sanırım kısa kollu alacağım. Sabahligi uzun kollu olur yanıma ayriyeten hırka yelek vs alacağım.
bebisliozlem Azra8Engin İzmir’de olduğunuz için riske atmayın siz 🥰♥️ iyi düşünmüşsünüz 🫶 teşekkür ederim bu arada, en güzelleri sizin olsun ☺️