Alyamerve merhabaa beynıme engel olamıyorum. devamlı hayatımda bısey olcak gibi ölcem gibi eşime bısey olcak gibii eşime bısey olursa kızımızı goremezse dogumda yaaa yanımd olamazsa ya kızımızdan ayrı yaşarsa devamlı kafamı kemiriyor tuhag dusunceler cok yoruldum artk 25 haftalık hamıleyım
Seddda Alyamerve aynı durum bende de var kafayı yedim diye düşünüyordum sanırım hamilelik hormonlar böyle kafamda kurup kurup ağlıyorum saatlerce 🤭
Alyamerve Dileqim yoo birşeyler yaşamadım şükür 2 senelık evlıyım eşim üstümee titrer hatta dogumu sakın ızleme kotu butun olumsuz şeyleri benden uzak tutuyoo solemıyor psikolojım bozulmasn die ama ben yne buLuyorum :(
Alyamerve Seddda dogmu dusummeyi bıraktım şimdi ya eşime bısy olursa diye dusunup dıruyorum ölüm Allahtan gelır sonucta Allah ne zaman yazdysa odur ama ynede içim içimi yıo
Dileqim Alyamerve kiyamam istersen bir uzmandan yardim alabilirsin...muhtemelen gebeligin vermis oldugu bir durumdur...bende yasadim ama cok uzun surmemisti...Eger yapabilirsen olumsuz dusunce beynine girdigi an onunla savas ve baska seye odakla kendini...
Alyamerve Dileqim 5.aydan snra plmaya basladı yaklastıkca bebegmı babası goremezse onun derdındeyim :) eşimmbenı severken bıle sevmesn col dıyorum Alllahh bırısı ıcın yaşayamam deme diyo ya yada cok sevme onu senden alırım bence ben kafayı yedm 😬😬😬😬😬😬
Buseamaikizlerburcu Alyamerve hamilelik piskolojisi bnde diyom dogumda ölürsem cocuk esimde kalirsa kaynanam buyutecek allahim nolur olmeym diyom kaynanamdan nefret ediom cunku ellemesin bile evime bile gelmesin gicik kari iy gece gece andim yine adini
Alyamerve Buseamaikizlerburcu Allah kousun ben onu hazırladım bilee annemde kalacak ananesi buyutecek aman biz kafayımı yedk neler dusunuyoruz yaa :(
Dileqim Buseamaikizlerburcu bende karnim burnumdayken...kayinbabam gorumcemin kizina kufurler edip kovmustu onu yani TORUNUNU...ne aglamistim 😔 o gunden beri Allah tan en buyuk dilegim evlatlarimi kendim buyutmem...Rabbim kimseyi kimsenin eline birakmasin...Hepimizin evladina icinde benimde evlatlarima anneli babali ömür versin insaAllah🙏
Dileqim Alyamerve kafayi yedigin zaman kafayi yediginin farkinda olmuyomussun canim 😂😂😂 o yuzden korkma sikinti yok 😂😂😂 bunlar hep hormonlarin sucu daha bunun lohusaligi var 🙈 kabus gibiydi benim 🙈
Buseamaikizlerburcu Dileqim Insallah canim kimse anne baba kadar evladina iyi bakamaz allah annelerimizden razi olsun bizide evladimizdan ayirmasin❤❤❤
Alyamerve Dileqim ya lohusalık zaten feciyMiş ama hıc degılse bebegm yanımda olsun karnımda oldukca panik atak oldum :) yaşıyor mu napıyor sureklı aklım onda oluyo yanımda olursa belkı beraber aşarız
Dileqim Alyamerve neyse senin bu durumunda lohusaliga girmeyelim bide onu takma kafana...Sen simdi dua et misss gibi uyu ☺️