Bengo Bebeklerinizin cinsiyetini öğrenmeden önce ne belirtileriniz vardı cinsiyeti ne oldu? Çok merak ediyorum ortak bir nokta var mı😂
Busragl Bengo kızıma hamileyken sadece uyku ve baş dönmesi vardı şimdiki gebeliğimde ne ararsan var erkek🤣🤣🤣
Cilginanne2bebeli68 Bengo ay kizimda 9 ay uyudum 3 ayda 1 ay kustum çok iyiydi bundada 8 haftadaya göre süperdi bel ağrısı karın hariç suan uyku geldi bide halsizlik bide baş ağrısı cinsiyet ne bilmiyorum😁
Kubrakar272727 Bengo ikiz gebelik olarak bebislerim şuan 1 buçuk yaşında bir kız bir erkek 😂😂 bütün belirtileri yaşadım eski tuzlu tatlı herşey yedim😂😂😂 şuan sprialle hamile kaldım 5+5 günlüğüz tek korkum inşallah ikiz değildir yine çok yipranirim 😂😂 suanlik bir kese gördük buda sadece tavuktan tiskinme geldi başka bir sikyateimiz yok bide bel ağrısı oluyor nadir olarakta mide bulantısı bide bebisimiz sağ tarafa yerleşmiş bu kadar😂
Bengo Busragl benim daha çok erken ama uykudan kalkamıyorum başımda bazen dönüyor çok şükür başka hiçbir şeyim yok
Busragl Bengo evet kızımda belirtiler azdı ve hemen geçmişti şimdiki gebeliğimde hala hepsini yaşıyorum eksiksiz doğuma kadar devam etmez insallah🙇🏻♀️💐💐
Tugbaozkan İlk gebeliğim tam 16. Haftadayiz. O kadar rahat bir hamilelik geçiriyorum ki ultrasonda bebeğimi görünce hamile olduğumu anlıyorum 😄 ilk aylarda uyku hali vardı sadece. Ve bel ağrım var. Erkek 💙
Sudenaz0105 Bengo iki kızım var ikisinde de bulantım vardı ilk 4 ay her gün hiç baş ağrım olmadı göbeğim 25 haftadan sonra çıktı bu ne bilmiyorum ama hiç kusmadım bulantım yok tersine aşırı iştahlıyım ama aşırı baş ağrısı var bide 12 haftalık ama göbüş çıkmaya başladı acaba üçüncü mü diye erken çıktı o da ayrı mesele 😅 bide düzenliyeyim şöyle kızlarımda hiç uyku hali yoktu ama tembellik vardı bunda aşırı uyku hali var😃
Mesen Bengo mide bulantısı (çok şükür hap kesiyor ) uyku çok uyku ama sabahları kalkmak istemiyorum ara sıra kramplar kasik ağrıları hem tatlı hem ekşi yiyorum sürekli aç hissediyorum🤭 13+5 haftalık hamileyim cinsiyet daha belli değil 13+5 olmasına rağmen karnım geniş ve 6 aylık gibiyim sivri bir karnım yok belki burdan da anlayan vardır diye yazdım hı başka yüzük testi erkek çin takvimi kız çıktı bakalım ne olacak gönlümüzden geçen erkek 🙂❤️ama tabiki taktir Allah’ın sağlıkla olsun inşallah 🙂🙏
Zynp12 Bengo öncelikle sağlikli olsunlar. Benim kiz cinsiyeti ilk cocugum kokuya hassasiyet yumurtadan tiksindim (haşlanmış) etten tiksindim,mide bulantım vardı, aşırı uyku ve baş dönmesi 😂