KayraVeAnnesi_06 Merhaba annelerim , Bebeğim için kabin boy bebek arabası arayışındayım , tek elle kapanabilen , çok ağır olmayan ve en önemlisi çift yönlü kullanılabilen bir araba bakıyorum Kullanıp memnun kaldığınız arabaları paylaşır mısınız
MorKelebek54 KayraVeAnnesi_06 kanz in bbek arabalari da iyi v go olani da begeniuorum ama travel sistem diue geciyo kullanimi kabin boy gibi diye biliyorum diger modelleri de var bi bak istersen
KayraVeAnnesi_06 MorKelebek54 Tamam teşekkür ederim bana aynı zamanda çift yönlü olması lazım Ben kendim sadece 2 model bulabildim o yüzden marka istedim kullananlar varsa yardımcı olabilir Bebeğim öne bakarken durmak istemiyor beni görmeli
KayraVeAnnesi_06 Nslhn_dyg Çift yönlü mü hangi modeli 🌸 Ben kendim araştırarak sadece iki marka bulabildim biri yoyko diğeri elele mido 2 çift yönlü o yüzden başka modellerde vardır ben araştırarak marka yazmadan zor buluyorum kullanmalardan varsa yardım istiyorum🙏🏻
KayraVeAnnesi_06 Gizem9688 Fiyat önemli değil biliyorum diğerlerine göre iki üç katı ama mecburum bebeğim beni görmeden durmuyor öne bakan şekilde oturmuyor başka arabası var bana çift yönlü lazım Teşekkür ederim bakacağım 🙏🏻
Rabiul KayraVeAnnesi_06 Joie Chrome modelini beğeniyorum bende çift yönlü kullanım var pusetini ayrı olarak kullanabiliyorsunuz
HoneyandMom KayraVeAnnesi_06 cybex eezy s twist 360 modeli, ben aldım kabin boy ve kolay kapanıp açılıyor ☺️
MorKelebek54 KayraVeAnnesi_06 cogu model cift yonlu sanirim bi araba vardi ama adini unuttum kaydetmedim de ben aldigim icin o da guzeldi ama maalesef unuttum adini
Sare09 KayraVeAnnesi_06 Maxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü buna bi bak istersen ben fiyatı biraz daha uygun istiyorum yoksa bunu alabilirdim sanırım katlanınca da baya küçük oluyor