gunesinannesi__ Merhaba kızlar daha once beylikdüzü kolan hastanesinde doğum yapan var mi acaba aranizda sizden yorumlarınızı bekliyorum veya onerebileceginiz hastane. Maalesef doktor kadar hastane seçimi de çok önemli.
dlb97 gunesinannesi__ acikcasi kolan da dogum yapmadim ama hamileyken 1 kere gittim ben bu kadar paraci ve kotu doktor gormedim (en azindan bana denk gelen oyleydi) yani hic sevemedim. Istanbul da dogum yapsaydim medicana da yildiz hocayla yapicaktim ve genel anlamda hastane ve doktor olarak begeniliyor. Birde ben hastanesini ne kadar sevmesem de medilife in kadin dogumculari cok iyi ozellikle 4-5 doktoru baya basarili onlara bakabilirsin.
Sevcan62 gunesinannesi__ Büyükçekmece kolan hastanesine gidiyorum Dr. Mehmet özele işinde iyi bir doktor tavsiye ederim
dlb97 gunesinannesi__ bu arada hastane icin paraci demek istedim doktor degil. Doktorun ismini hatirlamiyorim azeri bi kadin doktordu
arbukerva Sevcan62 merhabalar, biraz zaman geçmiş fakat acaba kolan hastanesinin yenidoğan yoğun balım desteği nasıl bilginiz var mı 🙏