Enfal_06 Cilginanne2bebeli68 hayır tahminde bulunmadı 3 hafta sonra yaparım dedi ama maşallah bebiş büyümüştü elleri ayakları ultrasyonda hareket ediyordi canım rabbim istiyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Karanbebegim2024 Cilginanne2bebeli68 11 haftalıkken kız dedi bana 18 de gittiğimde erkek olduğunu öğrendik acele etmeyin zamanı geldiğinde öğrenirsiniz sağlıklı olsun minik
Cilginanne2bebeli68 Karanbebegim2024 aslında kizimda direk içime kiz doğdu hiç merak etmedim onu ama bu hamilelikte bi kiz diyorum bi erkek diyorum nedense ili bebekten fazla heyecan var bende acaba cinsiyet ne ki diye bakalim hayırlısı olsun
BabyAta Fetal dna testi yaptırırsanız kesin olarak öğrenirsiniz 11de tek kesin test DNA. Onun dışında cok çok zor doktor tahmin bile yapmıyor 10. Haftada. Bana 12de tahmin yaptı 16da netleşti
BabyAta Cilginanne2bebeli68 ücretli yurtdışına giden bir test. Bu testi yaptırdığında ikili uçlu dörtlü yapılmıyor
1prenses Cilginanne2bebeli68 ilk kızımda 11.haftada ögrendim doktor çok çok iyiydi ikinci kızımdada 11.haftata erkek denildi 14.hafta erkek denildi 16.hafta bacak arası kapalı denildi 22.hafta ayrıntılda kız denildi bi dahada sormadım ayrıntılıya güvendigimden😀😀😀
3babynur Cilginanne2bebeli68 11/12/13 haftada öğrendim doktorum tecrubeliydi ozeldeydi ve cihazı da çok iyiydi tahminine zaten guvenmistim doğru da çıktı .. kemik yapısından anlıyorlar ..
Enfal_06 AlyaDerin21 bence kız ben kız hissettim nedense yada kız istediğim için kız hissediyorum canım rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah kız erkek fark etmez yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün olsun fark etmez
Zuhalsebu Bebekkk00 bu benim tahmin yürütebileceğim bi ultrason değil🥲 ama niğdede misiniz hayat yazınca merak ettim
Bebekkk00 @Zuhalsebu küçük diye miii acabaaa çok merak ediyorum o yüzden attim ve yok niğdede değilim Elazığ dayım
Zuhalsebu Bebekkk00 evet yani ben büyük bebişlerin kafa şekline bakıyorum mesela ona göre içimden gelirse söylüyorum bilgim olduğundan değil ya da ramzi teorisi varmış 6 7 haftalık bebişler için onun için de büyük bi ultrason fotosu🤷🏻♀️
Selintskn Elif_49 şuan 13. Haftadayım bugün devlette ikili test yaptırdım ordaki doktor da aynı tahminde bulundu