Fundabg ilkgozagrim__ ya ben daha 12 haftalığım benim de belimden kalçama ağrı vuruyor yürürken topallatıyor. Sonlara doğru da oluyorsa ben bittim desenize 🥲
Ciwan-76 ilkgozagrim__ tahmin edebiliyorum açıkçası, ben erkenden çekmeye başladım 🥲 30lu haftalarda sürünürüm herhalde 😅 şimdiden gece uykularım kaçtı rahat huzurlu bir uyku yok ahh ahh neler neler işte anne olmak 🤰 bütün ağrılar acılar güzel geliyor 🥲
Miracleee ilkgozagrim__ benimde dün akşam 11den beri ağrım vardı. Öğlen duş aldım uzun uzun. Öyle geçti. 37 haftadayim.
ilkgozagrim__ Miracleee benimki gece uykuda başladı saat kaç gibi bilmiyorum valla ama geceden beri ağrıyor canım
ilkgozagrim__ Miracleee sizin sonlar artık 1 ay bile kalmamış doğuma 2-3 haftaya gelir artık sağlıkla gelsin minik demekki yalancı sancı çekiyoruz
Annebebek012 ilkgozagrim__ 34 üm bende belimin agrısına kaç kere uyandım bilmiyorum dün gece karnım da agrıyor bu aralar doktora söyledim olabilir dedi yürüyüş falan yap dedi üşütüyorum da sanırım ona da bağladım ama uyuyamadım bende geçti şükür gece yatınca geliyorlar bana da genellikle
ilkgozagrim__ Annebebek012 kramp karın ağrısı bende bunlarla uyanıyorum gece canım bel ağrım hala devam ama
Fundabg ilkgozagrim__ çözümü yok mu peki sabah kalkıncaa sorun yok ama öğleden sonra bi başlıyor gece yatana kadar devam
Miracleee ilkgozagrim__ gece benim de çok ağrım oldu. Kalktım 1-2 saat yürüdüm evde. pilates topunda egzersiz yaptım filan öyle biraz rahatlayip yattım. Doktorum da sıklaşırsa siddetlenirse gel dedi ama geçti şimdi. Şuanda sizin agriniz devam ediyor mu
sevaldqn1 ilkgozagrim__ 30dan 40a kadar bel ağrısı cektim dehşet vericiydi ne yatırıyor ne oturturuyor hamilelikte bu tür bel agrisi normal korkmayın bir müddet böyle devam ediyor
ilkgozagrim__ sevaldqn1 Ayy öyle mi tamam canım teşekkür ediyorum yorumun için prenses napıyor iyi mii büyüdü mü annesi
Miracleee ilkgozagrim__ canım inşallah ağrıların geçer. Bebeğine vaktinde sağlıkla kavuş Allahin izniyle 🤲🌸