ELA_buglem Ebrarabla_06 kız dedi bana ya sen basından berı erkek dıyosun bende hale erkek hissedıyorum anlamadım gitti ama baya baya cınsel organı bak nasıl bellı dedı gosterdı:). Ama ınanmıyorum bılmıyorum
Ebrarabla_06 ELA_buglem evet canım benim belli ortada ama bakalim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım🥰
ELA_buglem Ebrarabla_06 direk kız dedı actı bacaklarını cınsel organı dedı neye ınanmıyosun dedı kız dedi:)
Ebrarabla_06 ELA_buglem Allâh allah Demek ki yanıldım canım en kesin sonucu Doktorlar söyler benimki sadece bir tahmin
ELA_buglem Ebrarabla_06 wala canım bende soktayım kız dedı acık acık gosterdı kız dedı ama ben erkek hıssettım bende anlayamadım
ELA_buglem Ebrarabla_06 ebrar cnm cınsel organı dedıgı yer bu ekran goruntusu aldım sence bu organda kızmı kesın degısebılırmı bılmıyorum hep erkek gecmıstı 2 hafta sonra detaylı utrosyonvr
Ebrarabla_06 ELA_buglem kızlarda genelde çok değişiyor ama erkek bebekler de pek değişmez canım benim en kesin sonuç detaylı ultrason da belli olur