melektpcu Kızlar sancım çıktı ben dünden beri hissediyorum ama doktorum baya sancın var dedi 38. Haftadayım bakar mısınız
Ervan melektpcu cnm 40+2 bnimde 100 ve 80 ve 40 sancı çıktı ama düzensiz. Açılma 2 sadece eve gönderdiler. Çatı muayenesiden sonra çok kan geldi su gibi şuan az geliyo bekliyorum gönderdiler Eve. Sancilarda durdu anlmadim gelesi yok bbgimin. 41 hafta olursa direk gel dediler .2ci gebeliğim bu arada ilki 40+2de dogmustu
gizem-cbn melektpcu düzenli olsa bile çok ağrın yoksa açılman da yoksa eve gönderirler zaten hastane ortamında stres yaparsın açılman zor olur evinde çek sancını daha iyi
ikizmom94 Benim de nst lerim 1 haftadır böyle hatta daha fazla var sancı doktor beni eve gonderiyor kac gun dayanılır böyle dogum ne kadar zamanda olur ki ikiz gebelik sezaryene gun verdi doktorum ama evde bisey olur diye çok korkuyorum
MMerve34 Allah sabır versin hepimize ya benimde nişanım geldi dün sözde açıklık var bi doktor baktı öyle dedi özelde devlette ebe baktı açıklık yok dedi dün 18.30 da nişan geldi kanlı akıntılarla bekliyorum nolcak böyle
ikizmom94 melektpcu 12 marta verdi 37. Haftaya benim servikal kisaligim var ikiz olduğu için ağrılarım çok oluyor dayanırım inşallah o güne kadar 🤲
melektpcu Ervan çatı muayenem falan iyi geçti öyle acı ve kanamam olmadı, sancı da gelip gidiyor aslında belim sürekli ağrıyor belden vuruyor gibi, bebişler ne zaman gelmek istiyorsa biz onları bekliyoruz 🥰
melektpcu ikizmom94 Allah yardımcınız olsun ikiz ne kadar zordur sadece tahmin edebiliyorum tek gebelikte bile zorlanıyor insan
ikizmom94 melektpcu zor ama çok bekleyince bu günleri zor demek bile suc gibi şükür her halimize tek bebekler iyi olsun napalim unutulacak hepsi Allahim hepimizin yardımcısı olsun kolay güzel dogumlar nasip etsin hepimize 🤲🌸