susaMom_ Bugün sağlık ocağına gittim boğazımda enfeksiyon olduğunu antibiyotiksiz geçmeyeceğini söyledi sonra doktoruma ulaştım bir sorun yok içebilirsin dedi bu Antibiyotigi nasıl kullanıyorsunuz mide yanması ya da ekşimesi yapıyor mu sizde ?
Ceroklns susaMom_ ben kullandım doktorumda kullanmamda bi sakınca görmedi, enfeksiyon bebeğe daha çok zarar verir dedi.. sinüzit için kullanmıştım bende. Herhangi bir yan etki yapmadı
susaMom_ Ceroklns doktorum 1 hafta kullan dedi de ben yaklaşık 3 gündür bu şekilde hastaydım zaten hepsini kullanmalı mıyım emin değilim
sunashn50 susaMom_ kullandım bn 12 13 haftalıkken daha kötü oldum kusunca rahatladım hiç tavsiye etmiyorum
susaMom_ sunashn50 klamoks bende de aynı etkiyi yapıyor cok ağır geliyor midemde ve ağzımda acılık bırakıyor nasıl atlatırım bilmiyorum bol bol su iç dediler işte
sukran0046 susaMom_ bende diş ağrım icin 600 mg kullandım mide ağrısı yapıyor sadece baska bisey yapmadı buyuk oldugu icin hap sanırım ondan ağridı midem ama diş agrısından onu pek dikkate almadım o hicbirseydi yani o diş agrısının yannda
susaMom_ sukran0046 Mecbur kullanıcam artık ya midemin içinden geçiyor ama 🥹 teşekkür ederim yine dee
sukran0046 susaMom_ bebegine bulaşırsa Allah korusun daha skntı once bende kullanmak istemedim snra öyle deyince doktor kullandım kana gecerse enfeksiyonun daha kötü olur dedi