Aslihn
Gün içinde kahve tüketiyor musun
Aslihn
[bilinmeyen] aynı durumdan bende muzdarip oldum bi kaç gün bırakmayı dene istsrsen😊
Deletedmom667
[bilinmeyen] tiroidlerine baktırdınmı hiç
Aslihn
[bilinmeyen] evet kimine yaramıyor demekk ki insallah sebebi budur tabii :)
Emell
[bilinmeyen] canim sanirim tansiyon problemi yasamaya baslamissin. Yarin bi saglik ocagina ugra tansiyonuna baktir ve mutlaka durumu paylas. Tansiyon cok onemli ihmal etme
Deletedmom4793
Kahveyle alakası olduğunu sanmıyorum bende sürekli oluyor hipotiroidim var ve kansızlık da var ayrıca kan fazla pompalanıyor kalp iki kişilik çalışıyor o yüzden normaldir doktoruma söyledim daha önceden kalp rahatsızlığımı sordu ama yok hatta daha önce kardiyolojiye gitmiştim tiroitle alakalı demişti dr son haftalarım ve çok sıklaştı kendimi fazla yormamaya çalışıyorum dinlenerek iş yapıyorum
Aslihn
Deletedmom4793 ya tabi diyorum ya sebep hersey olabilir tecrübemden yola cikarak dedim ben ictigim gibi basliyorum daralmaya :) doktorda kahve yapar dedi
Fbd
Deletedmom4793 ya bende de oluyor yemek yedikten sonra hele ki yemekte tatlı bişeyler tükettiysem ben defalarca doktoruma söyleteyim dedim unuttum nefesim kesiliyor çarpıntı oluyor normal mi dedi senin doktorun
Deletedmom4793
Fbd daha önce kalple ilgili bir sorunum olup olmadığını sordu hayır dedim. Çok rahatsız ediyorsa kardiyolojiye gitmen lazım dedi ama bende kansızlık da var o da yapabilir
Deletedmom667
[bilinmeyen] anladım canım soyledıgin şikayetler tiroit şikayetleriyle çok benziyor ellerde terleme falan da olabilir tiroitte istersen tahlıl yaptır musait oldugunda doktoruna danısarak gebelikte onemlı cunku tıroit
Baklava
[bilinmeyen] bende de bikac aydir var malisef.once sinirden stresten gerilince oluyor filan sandim ama degil .yorulunca heycan yapinca oluyor sandim hayir yatarkende oluyor cunku.
Tansiyonumda normal cikiyordu o da sebep degil bende.
Belki yedigimiz ictigimiz dokunuyodur dedim ama farkli pek bise yemedim.kahve de tuketmiyordum binde bir.
Son kontrolumde doktora sordum onceden kalple ilgili bi problemin varmiydi filan dedi.yok.
Baktin cok şiddetlendi o zaman kardiyolojiye gorun dedi.
Ama buyuk ihtimalle bebegin yaptigi baskidan dolayi oluyordur filan dedi. Bencede oyle 😅
Sizde doktorunuza bir sorarsiniz kontrolde.
Benim 1 -2haftadir hafifledi sikayetlerim sanki.o kadar sık olmuyor.
Deletedmom4793
[bilinmeyen] Benim de öyle yüksek biraz😑
Deletedmom667
[bilinmeyen] sen yinede panik yapma kötü düşünme hemen. söylediğin şikayetlere dayanarak söyledim.kuş kanat cırpar gıbı goguste carpıntı, birde sankı aglıcakmıssın ama aglayamıyormussun gibi boğazda yumruk oturması tiroit şikayeleridir. Stres yapma iyi düşün
Baklava
[bilinmeyen] belki seninki farklidir.
Benim tahlillerdede problem yoktu.
Benim gece gunduz fark etmiyodu sık sık oluyordu.
Doktoruna mutlaka soyle bu durumu😉
Baklava
[bilinmeyen] ins yoktur. 😊
Sen yinede stres yapma belki seninkide doktorun dedigi gibi bebegin baskisindan oluyordur 😊
Doktoruna soyle .
Iyi dusun guzel haberler al ins 😊
Deletedmom4793
[bilinmeyen] Evet bende bazen korkuyorum tuzu hiç kullanmamak lazım çok fark ediyor
sdkln
[bilinmeyen] Canım bikaç sabah çay içtikten sonra oldu benim de demli içiyodum bide doktoruma söyledim çayı açık ve günde 1 bardak içeceksin dedi kahve ve soda da aynı şekilde günde 1 hakkın var dedi. Çok şiddetli oluyo benimde yatıyorum kalkamıyorum bile yerimden çarpıntı olunca dediğin gibi boynumun sol tarafı yerinden çıkacak gibi çarpıyo😕 Kansızlıkta var zaten 2 hafta sonra kontrolüm var tiroid falan bütün tahlillerini yaptır gel sağlık ocağında dedi inşallah önemli bişey olmasın da sade çaydan olmasına razıyım☺️
Sabia
[bilinmeyen] bende de oluyor canım ama kahvaltıda çay içtiğimde. Bebek büyüdükçe kalbe baskı yapıyor biraz da ondan olabiliyor
Aymesev
[bilinmeyen] bunların hepsi bende var ustune bide bas agrisi ve kalp agrisi dayanamadim gittim hastaneye sekerim dusmus 63 e tanisyon 9/7 serum takildi dedimki dunya varmis ve bu durum surekli devam ederse varya isimiz cok zor Allahim yardimcimiz olsun🙏🏼