Elmanur12 Kızlar yeni hastaneden geldim moralim çok bozuldu 39+2 olan bebeğim 38+2 görünüyor ultrasonda ve 10 gün de sadece 100 grm almış bu durumda olan var mı
Koncuy69 Elmanur12 canım bir haftalık gerilik büyük bir sıkınti değil ki. Niye kendine bu kadar dert ediyorsun? Bebeğin sağlıklı mı sen ona bak çok küçük şeylere takılıyorsunuz. Benim kizimde 2770 doğdu ama çok şükür saglikliydi.
Koncuy69 Elmanur12 bir de son aylar da çok kilo almaz ki bebek zaten on günde de iyi almış. Kaç kilo bebeğiniz?
Koncuy69 Elmanur12 bakın anneler olarak kilolu bebek sağlıklı bebek dayatmasina lütfen kanmayın. Eğer normal doğum istiyorsaniz çok kilolu olması zaten doğumu zorlaştırır. Bebeğinizin kilosu vs gayet iyi. Boşuna kendinize dert edinip, üzülmeyin.
Melek2023 Elmanur12 benimki 2 hafta geriden geliyor, o bile sıkıntı degil minyon bi bebek olacak dedi doktorum ama kontrollerim sıklaştı sadece
Htckrlp Bu moralinizi çok bozacak hatta bozacak bir konu değil :) 2 haftaya kadar önde yada geride olması normal kabul ediliyor zaten endişelik bir durum olsa doktor sizden önce telaşa düşer .
Alaska97 Elmanur12 benim 37. Hafta muayenesinde 3440tı 38 oldu gittim 3470 olmus 1 haftada 30 gr doktor artık durur bi noktada kilosu dedi zaten sıkıntılı bir durum olsa doktorunuz söylerdi diye düşünüyorum :)