Senatr SeydaaYlmz önemli olan bir sorun olmaması yeterki sağlıklı olsunlar bir sorun sıkıntı olmasında Allah İn izniyle önemli olan o🤲🤲
Senatr Efnan3443 inşallah canım sağlıkla kavusalım inşallah neden 37 de almak istiyor doktorunuz, 2500 u geçemeseler de illa küveze girecek diye bir durum söz konusu değil değil mi? Bende daha dikkatliyim artk bu konuda önümüzde az bir zman kaldı inşallah o vakite kadar alabildikleri kadar alsınlar ben riskli oldugmdan da Allah korusunda bu kiloda doğarsa diye de korktum gün sayıyorum cünkü 34 olduk cok sükür filan diye 37 i geçmeyi bekliyorum derken böyle olması beni üzdü biraz
Busramom07 Senatr benmde 34 hafta doktor üç hafta ileri diyor buda kötü insan endişeleniyor bebeği için kilosu niye öyle az çıkmış ki ama ujutma ultrason her zaman yanıltır içini ferah tut canım 😇
Senatr sakinanneee3 iki hafta ya kadar ileri ve geri normal diye biliyorum bnmde bazen biz hafta geri kalp yakalıyordu ilk kez bu kadar ara acıldı
Mervs Efnan3443 dün görmüştüm postta bu yazdıgınızı mart anneleri olan yerde şaşırmıştım ve bugün aynı şeyi ben yaşadım ama benim seninki kadar degil kafa çevresi 1 hafta karın çevresi 2 hafta geride gözüktü hatta kendi doktorum 1 hafta geri dedi ama radyoloji doktoru baksın bide dedi ölelikle radyoloji bölümüne gittim ordaki doktor karın çevresi 2 hafta geride ama çok sıkıntılı bir durum yok dedi normal görünüyor geri kalan herşey dedi kendi doktoruma geri çıktım oda normal dedi ama cumaya kadar takip edecegiz dedi büyük ihtimal cuma alınabilir hazırlıklı gelin dedi ama alınmayada bilir dedi şuan 35+6 olduk kilosu 2500 grm
Ylzkrkmz Senatr Benimde bebeğimde 2-3 haftalık bir gerilik vardı. Son haftalar beslenmene ekstra dikkat ettim ona rağmen 2700 küsür doğdu. Çok şükür sağlıklı şuan 52 günlük sadece anne sütü ile normal gelişimin üzerine çıktı. Ben boşuna bu kadar endişelenmişim. Hiç endişelenmeyin, stres yapmayın güzel beslenin biraz minik doğar ama sütünüzle toparlar inşallah 🙏🏻🌸
Senatr Ylzkrkmz Allah bağışlasın canm kaç haftalık doğdu bebeğiniz. İnşallah Allah ın izniyle teşekkür ederim 🤲
Instauser Senatr benimde iki hafta geriden geliyor demişti. Hergün muz, kaşar, avokado, kefir, süt tükettim. Birazdan tekrar kontrole gireceğim. Bakalım ne diyecek. Faydası olmuşsa güncellerim 😍
Instauser Senatr evet etkilemiş 2 haftada 650 gr almış. 2500gr olmuş. Bu sefer kilosunu beğendi doktor. Yine biraz geride ama riskli değil dedi. Yemek çook etkiliyor.
An53 Ben en başından beri muz kaşar havuç kabak çekirdeği badem kefir her gün tüketiyorum. 30. Haftada boyu kilosu 2 hafta öndeydi, 34. Haftada boyu yine önce kilosu 1 hafta geride çıktı yani neredeyse bir ayda 3 hafta geriye gitmiş. İkimizin de ailesi çok uzun ve iri yapılı genetik de değil yani. Ben de duyunca şok oldum şu an 34+0 2150 gram
Senatr An53 Allah sağlık versin inşallah bazen ne yaparsak yapalım olmuyor heralde belki bundan sonrasında alırlar haftalarını yakalarlar inşallah sizinde kız mı🤲🤲
Senatr Instauser Oy maşallah cok sevindim 🥰 bende uygulayım bakaym daha dikkatli olaym inşallah işe yarar bizimde 🤲🥰
Esranur11 Haftalık yediklerinize dikkat ederseniz hızlıca alabilir bebeğiniz benimki de 2 hafta gerideydi şuan 1 haftaya düştü gerilik muz ceviz kabak çekirdeği tüketin bol bol köfte et
leylaAraf Senatr valla canım banada doktorlar öyle dedi bebek bi doğdu 4kilo zorla doğurdum çok çöm zor oldu 👍 birden gelişiyorlar her gece uyumadan koca bir bardak süt içiyordum ben onum Baya etkisi oldu sanırım doktor bile şok oldu her gün süt iç gece gündüz iç su gibi iç.Ben midem yanıyor diye hep ılık ve soğuk içiyordum ama kilo da yapmış baya
Senatr leylaAraf ne güzel maşallah artık daha önem veriyorum yediklerime yemeye içmeye çalısıyorum canım cok istemesede, inşallah benim bebiş de alır 😌🤲