Aycanby Hanımlar 8+4 teyim belirtilerim yoğun koku hassasiyeti, yoğun mide bulantısı kusma ve uyku haliydi bunların hepsi 3 hafta sürdü 4 gün kötüysem 2 gün iyiydim ama 5 gündür uyku hali haric hepsi kesildi normal mi? Daha erken değil mi kesilmesi için?
Nihal1907 Aycanby ay ne güzel şanslısın işte ben ıkı ay çektim bebegıne bısey olmamıştır ınsallah gönlünü rahat tut ıcın rahat etsin dıyorsan hemen gör yakında bı hastaneye kalbînı dinle en güzel yolu bu ama bısey olmuş olsa bı belırtı verır mutlaka kanama olur ağrı olur dıye düşünüyorum Allah esırgesın korktuğumuz yerlere uğratmasın ınsallah
Fatma_ecem4 Aycanby aynı ben öyle oldum sekizinci haftada bulantım gitti korktum ama pusuya yatmış belirtilerin resmen 😄dokuzuncu hafta kabus gibi geçti düşünmemeye çalışın bebeğinizin sağlıklı oldugunA odaklanın iyi düşünün iyi gelecektir
Aycanby Emrealtay 3 yaşında kızım var kızımdan sonra Bi düşüğüm var bu gebeliğimde de 3 hafta önce kanamam oldu az bişe doktor progesteron verdi son gidişimde hersey yolunda dedi bıraktırdı belirtiler de kesilince korktum acıkcası :/
Nihallll123 Korkma canım sen erken atlatmışsın ben dua edıyorum geçsin diye artık 3 aydır çekiyorum arkadaşım vardı ilk aylarında bulantı koku hassasıyetı oldu onun da kesıldı uzun sürmedi kanama vs olmadıkça korkulacak bişey yok diye düşünüyorum gönlünü ferah tut
Aycanby Nihallll123 ahh cok güzel moral verdiniz cok teşekkür ederim insallah sorun yoktur bakalım :)
Aycanby Nihal1907 beklicem artık randevuyu bakalım çok teşekkür ederim güzel dualarınız yazılarınız için 😍😍
Aycanby Fatma_ecem4 aşırı yoğundu belirtilerim Bi anda kesilince korktum bebiş iyi olsun da yaşıyım her ne varsa napayım 🤣
Fatma_ecem4 Aycanby eğer bebeğiniz saglikliysa kimseye demeyin mümkünse 😂nazar olur valla Allah korusun