Prensesannesibir Blackkcat Haticeburak06 Boncukk123 MorKelebek54 Boncukk123 Emineelvin Buseirgit Zeliha-16 kızlar çıktım kontrolden çok şükür bebeğim iyi iymiş Allah hepinizden razı olsun o kadar korkuyordum ki kötü birşey olacak diye şimdi içim rahatladı şükür 🌸🥰🙏
Buseirgit Prensesannesibir küçük çocuklarla hamilelik sıkıntılı oluyor benimde iki kızım var biri 4 biri 2 yaşında her an her şey oluyor sen dua et inşallah bir şey olmamıştır
Kelebek1_ Prensesannesibir benim kız 3.5 yaşında artık 37 haftalığız karnımdakinin çekmediği kalmadı valla 😅😅 yazık bu ikinci bebeklere büyüyünce hak bile talep edebilir abla abilerden çok çektirdiler 😅 kötü düşünmeyin rabbim korur hepsini
Blackkcat Prensesannesibir çıkmışsındır kontrolden canım sıkıntı yoktur inşallh,haftan büyüdükçe daha iyi hissedeceksin sen de
MorKelebek54 Prensesannesibir olsaydi zaten illaki anlardin kuzum kanama felan biizj olurdu en azindanxsevimd senin adina☺️☺️
asetonluoje Prensesannesibir olmamıştır merak etmeyin benim oğlum da 1 yaşında uyutmak için yanında yatıyorum bazen ani sert hareketleri oluyor. Onlar kesenin içindeler bu kadar darbeyi hissetmiyorlar bile
Prensesannesibir asetonluoje kızım 13 kilo sert bir şekilde düşünce karnımda sertlik ve ağrı olmuştu çok şükür iyiymiş
Prensesannesibir Boncukk123 teşekkürler ederim canım benim inan ki benimde içim bir o kadar rahatladı ki ☺☺