Sdanrr GamzeCan özel hastane daha 15 gün önce gitmiştim herşeyin çok iyi demişti. Bu gittiğimde bunları söyledi ben saskınlıktan hiç birşey soramadım. Hatta bide görmüyor Musun karnın ne kadar küçük diyede azarladı. Hemen detaylı cekinecegim hastaneye gittim orası da yarına randevu verdi.
GamzeCan Sdanrr cok dikkatli baksaymış hemen farkedebilirmiş demekki, sen nerden bilceksin adama bak neyse kendni strese sokma yarın iyi haberlerini bekliyorm🙏🏻
Sdanrr GamzeCan ve benim karnım başından beri hep küçüktü. 6 aylık hamileyim dediğimde sasırıyorlardı. Ama o zaman bunun bir problem olduğunu söylememişti. Kilo alımım bebeğin kilosu her zaman için iyi diyordu
GamzeCan Sdanrr canm doktorun iyi olsaydı zaten plesentanın yaşlanmaya başladığını anlar görürdü, resmen yıkıcak yer aramış, dualarmz seninle Allah yardımcın olsun bebegini sağ salim zamanında kucağına alırsın insallah🙏🏻
Sdanrr GamzeCan Caglasmsk Zeliha66 kızlar renkli ultrason çekindim. Beyni falan etkilememiş kilosu 2350 dedi gayet normal olduğunu söyledi. Karın çapı da 2 hafta değil 6 gün gerideymiş. Takip edilecek ama kendi doktorum gibi korkulacak kadar kötü bişey olmadığını hatta şanslı olduğumu söyledi. Suan için durum böyle
Elfsr12 Sdanrr diğer çapı konusunu bilmem ala plesenta yaşlanmasını yaşayan Ablam oldu 2 hafta küvezde yatmışlardı artık bebek gelişimi tamamlamış ve kilo almamaya başlamıştı doktora çok ısrar edip 1 hafta bekleyince doğum için solunum sıkıntısı yaşadılar sonucunda 😔
Sdanrr GamzeCan değiştirdim canım bugün ordan çıkınca başka bir hastaneye gittim oda korkulacak kadar kötü olmadığını söyledi ve çok rahatlattı
Minikpanda Sdanrr plazanta yaslanmasinda bebek beslenmesi yetersiz kalirsa gerilik devam ederee dogum olur canim beslenebilirse yapilmaz dogum bol kasar muz sut ye ic