Aselimask ASEL koyacağız bizde kuran da muhammed suresinde geçiyor bal ırmağı olarak anlamı çok güzel 🥰💕💕
Ozlemslk nagihanyesim Gökçe isminin anlamı 1. Gökle ilgili göğe ait semavi. 2. Mavi, mavimsi. 3. Güzel hoş güzelce, latif. 4. Gösterişli. Gibi anlamlara geliyor canım
YsmnYsn asilsmom derin, umay, gökçe, ılgın, almila, mina, mila,birce. Bunların arasından ben de asla karar veremedim 😩
SeydaBurak asilsmom Teşekkür ederim 🙏🏻 ☺️ Eşinizle birbirinize hitap şekillerinizden yola çıkabilirsiniz belki. Daha az kullanılan kendine has bi isim olmalı 😍 Ben de takılırım her yerde olan bir isim olmasına.
ElifKural asilsmom kızımın adı ( Asel Liva ) Asel /Arapçada bal anlamına gelmektedir.Cennetteki bal ırmağından bahsederken kullanılmıştır.(Muhammed suresi 15) / 💓 Liva / liva’ül hamd peygamberimizin(sav) mahşer günü ümmetinin altında toplanacağı bayrak / 💓
Oztrk Ya Allah aşkınıza isim hem modern hem dini bi anlamı olsun diye cennetteki ağaç cennetteki su cennetteki kapı bilmem ne gibi isimleri kullanmayın okadar güzel isim varken. bizler koyduğumuz isimlerden sorumluyuz bunu unutmayalım çocuklarımıza güzel isimler koyalım isim çocuğu etkiler bazı isimler ağır gelir bazı isimler tam tersi zeynep, kübra, gibi isimler bizi ne ara bıraktı eski banel gibi düsünmeyin emin olun şuan ortadaki popüler olan liya,mira,afra,ecrin gibi sayamadığım bir çok isimden daha manalıdır. Anlamı çok güzel cennetteki ırmak diye lütfen kendinizi kandırmayın
ElifKural Oztrk o sizin düşünceniz bunlarda bizlerin düşüncesi ama fikir sormuş arkadaş size uygun olmak zorunda değil bizlerede uyan ona uymak zorunda değil tabiki herkesin düşüncesi kendisinedir canım senin düşüncende senin düşüncendir saygı duyar geçeriz yani seninde saygı duyman gerekir bence tabiki eleştire bilirsin ama kararımızı etkileyemezsin buda gerçek olandır herkesin bir aklı ve iradesi var sonuçta
mervehamiatalay asilsmom bende ayni durumdaydim surekli fikir degistiriyordum öykü lina istiyorum simdilik vazgecmemek icin isimli kapi süsü ve tulum yaptirdim 😄