Masal18 Masal olucak benim kızımda inş ❤ değişik olarak Ilk defa Nazya duymuştum .. Ama benim fıstığımın adını belirlemiştik çoktan
Elfsr12 asilsmom Benim erken doğum olmasa en çok istediğim Nisan dı adımız ama maalesef artık.Deva’m olacak rabbim nasip ederse inşallah 🙏🏻
Elfsr12 asilsmom Kızımla aynı günlü olacaktık ama nasip değilmiş Nisan ayında olması cezbetmişti başka bir anlamı olmadı benim için.
Masal18 asilsmom bende türkiyeye tatile gelmistim ankaraya gittim cnm orda duydum Nazya kulağa hoş geliyor ama manasını sormadım bilmiyorum açıkçası
Elfsr12 asilsmom Erken Doğumla mart ayında bekleriz dedi doktorum 25 haftamdayız erken doğum pozisyonuonu alıp kanalda demişti doktorum yatışım var ihtiyaç harici kalmıyorum o yüzden
Cennet_kokulum Cennet_kokulum aynı zamanda akasya ananın YouTube video larını da izleye bilirsin çok komik zaman geçirmek için
asilsmom Elfsr12 bende 25 haftamdayim ama bazen başı aşagıda oluyor sürekli yer değişiyor zaten şuan kendisi küçük yeri rahat oldugu icin dedi dr.. erken dogum olur demek icin erken bi hafta degilmi🤔
Cennet_kokulum asilsmom YouTube da akasya ana diye bi kadın var bebeğinin ismi pera izmirle alakalı bir ada ismiymiş galiba bende ilk orda duydum ve hiç kimsede yok çok hoşuma gitmişti
Elfsr12 asilsmom 20 haftamda öyleydi ve değişmedi şuan için değişir gözüyle bakmadı doktor kanamam felan gelince yatış halindeyim doğmak için acele ediyoruz biraz