_annee Kontrole gittiginizde ne zaman tam olarak kesinleşiyor hangi yöntemle doğum olacagı acaba? Kacıncı haftafa söylüuo doktor
HavvaKork _annee 37de alttan muayene yapıyo kemiklerin normal doğuma uygunmu diye bakıyo eğer bi hastalık veya bebekte bi sorun yoksa normal doğum olarak ilerliyo tabi benim gibi son dakikada sezeryanada dönebilir 😅
snowglobe _annee özel hastanesi ise normal diye planlıyorsınız sonra aniden bi şey oluyor ve sezeryan oluyosınuz😂
Alan_Yeliz _annee ya bana bugün sezeryan dedi 13 sene önce sezeryan oldum diye normal doğum riskine giremeyiz dediler alttan hiç kontrol etmediler bile böyle olan varmı bazı doktorlar neden böyle yaa
_annee HavvaKork hayırlısı bakalım , benim gönlümden gecen normal ama Allahın izniyle bakalım hayrlısı olsun
_annee snowglobe evet öyle duydum özelde sezeryan yapıyolarms genelde ama benim bi tanıdk arkds özelde yaptı ve normal, nadir oluyo sanırım😀
snowglobe _annee Evet arkadaşım geçen hafta sonu hastane deydi 32. Haftada sancısını kontrol altına almaya çalıştolar