AlparslanYusuf Vajinamın içi resmen yeşilimsi akıntıyla dolu yatağa uzanıp aynadan baktım kaşıntım hep oluyor diye akıntım çok oluyor diye içine yapışık şekilde duruyor idrar tahlili veriyorum o kadar hiç bişey demiyor doktorlar bu normal mi
Mariaa AlparslanYusuf benımde oyle kaşıntım var travazol krem sürüyorum kaşındığı zaman gecırıyor 37 haftalık hamıleyım bende kuzu
XBirmelekannesiii AlparslanYusuf bu o kadari naletbir şey ki hamileliğimin başından beri çekiyorum eşimle cinsel hayatımı bile yok doğru düzgün o kadar fitil kullandım ilaç kullandım niloy yağı kullandım ama hiçbir şekilde yetmiyor kaşıntı zaten beni mahvetmiş durumda
Sadeceanne2 AlparslanYusuf bol bol su için yoğurt tüketin çokça iç çamaşırınızı 2,3 kez değiştirin pamuklu çamaşır olsun Tuvaletini yapınca iyice kurut kaliteli. Bir tuvalet kağıdı alın hiç ıslak bırakmayın bide sulandırılmış sirke ile arındırın idrar kalıntılarını doktor idrar tahlilinde üreme çok olmadığı için antibiyotik tedavisi vermemiştir eğer arttığını düşünüyorsanız mutlaka tekrar belirtin sıkıntı olur normal doğum yapacaksınız bide bebeğe sıkıntı yaratır
Hamisbayan AlparslanYusuf doktoruna git canım vajinal yolla temizler batikonla pamukla benim öyle yapmıştı rahatlattı baya sonrasında fitil verdi tahlillerde çıkmıyor öyle mantar illet bir hastalık hemen yayılıyor bir an önce gitte temizlesin
AlparslanYusuf Yareeen bunun bı çözümü yok mu doğal bı yöntemi bildiğiniz ya da kullanabileceğim bı ilacı 37 haftalık gebeyim doğumda bı terslik olur mu acaba ?
Bsraacelik AlparslanYusuf doktorunuza danışın benim kaşıntım olduğu zaman vajinal fitil veriyor doktorum anında geçiyor
Yareeen En iyi kendi doktorunuz bilir bunu tabi ki. Ama benim doktorum nioli yağı tavsiye etti, bir de vajinal fitil vermişti. Bebeğe zararı olur mu dediğim de çoğu kadında mantar enfeksiyonu görülüyor o yüzden korkma demişti.
Gurbetci1anne Bunun için ilk gebeliğimde doktor fitil vermişti bi de suda eriyen içecek şeklinde ilaç hemen geçmişti. Doktora çok rahatsız ettiğini söyleyin bi de kesinlikle korunmasız ilişki yaşamayın bende korunmasız ilişki sonrası oluyor hep
Bengum Canım bunda utanılacak hiçbir şey yok üzülme :) aynı şey çoğu hamile karınların başına geliyor inan ben de yaşadım. Mantar enfeksiyonu demişti doktorum fitil vermişti ve arkadaşların dediği gibi travazol krem kullandım çok iyi geldi bana bunları sağlık ocağı doktorum yazmıştı sen de ona danışıp yazdırabilirsin geçmiş olsun