Aysemm44 Uzanıyordum kendi kendime dedim yani sen şimdi niye hamile kaldın tek çocukla çok rahatın 😂sizdede bazen böyle düşünce oluyormu
Moonfaced Aysemm44 Ay bu ben kızım 4 yaşına girecek tam arkadaş gibi takılmaya başladık o eski inadı gitti hiç bir zorluğu kalmadı birlikte çok eğleniyoruz derken bir tane daha gelicek sar başa gözüm korkuyor 🥹
Papatya123_ Aysemm44 3 yaşında kızım var tam rutinlerimiz oturdu büyüdü artık derken isteyerek olsada korkmuyor değilim 🙂😅
1prensesannesi__ Aysemm44 aklımı okudun gercekten herseyi rayına oturtmusken kaseti basa sarmis bulunduk alt temizleme tuvalete alistirma okula götürme okuma yazma ögretme dersleri falan simdiden için şişti dusundukce 🤣🤣
Cileklipizza Aysemm44 10 saniye önce onu düşünüyordum kızımla ne güzel takılıyorduk yok mide ekşimesi yok ağrı doğumdan sonrasını düşünemiyorum allah yardımcımız olsun😅sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Aysemm44 Moonfaced Bende korkuyorum valla bakamayacakmışım gibi hissediyorum 6 sene geçmiş unutum bile bebek bakmayı bilmiyorum valla nolacak artık aklıma gece gece takıldı 😂
Aysemm44 Papatya123_ Ben istemiyordum sürpriz oldu ama herseyi unutum nasıl bakacam ağlayacak durumdayım şuan 😂
Papatya123_ Aysemm44 doğduğunda herşey unutuluyor hamilelikte ki zorluklar büyüdükçe de küçüklükte ki zor zamanlar gidiyor sanki hep iyiler kalıyor 💕
Aysemm44 1prensesannesi__ Hiç sorma düşündükçe kafama ağrı giriyor şu 3-4 çocuklular napio acaba biz daha 1 taneyle uğraşamıyoruz
Aysemm44 Cileklipizza Hiç sorma gezmek kabus oldu resmen sadece gittiğim yer tollet ordan yatağa bitti mide bulantısı hiç bitmiyor idrar desen her saniye var kafayı yicm
1prensesannesi__ Aysemm44 ben 2 cocuklulara onca sene laf ettim 🤣🤣 nasil basa cikiyolar yapamam edemem yasjm genc ama bi bebek daha bakamam diye lafımı yedim oturuyorum
Cileklipizza Aysemm44 hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler bu yola baş koyduk rabbim sabrımızı versin inşallah güzel yanlarını düşünüp kendimi mutlu ediyorum 😅
Ervaa35 Aysemm44 ahhhhh hergece bunu diyen ben😂 4 yaşında oğlum bütün herşey oturdu laf söz anlıyo uykusunu biliyo falan derken 3 hafta sonra doğumum var Allahım aratmadın çok şükür ama ben napıcam diyorum🤦🏼♀️
Aysemm44 Ervaa35 Ay benim daha çok 24+5 haftalığız daha ben nasıl doğuracam daha oda aklımda nasıl doğum başlayacak panik atak tutar beni şimdi 😂
1prensesannesi__ Aysemm44 sen yine iyisin ben daha 15+5 dogum stresi simdiden beni yiyo o sancilari tekrar nasil cekicem diye 🤣 ama bi doğsada rahatlasam der oldum
Ervaa35 Aysemm44 valla benı tuttu zaten 2. Doğum dersin daha çok anlıyosun sanırım ilk doğumda hiçbirşey anlamadım bunda herseyı dusunuyorum ve artık uykuda yok sağa dön sola dön sabahı ediyorum karnımdan🤦🏼♀️🥺😇
Nissaa @Aysemm44 23 aylık oğlum 6 haftalık hamileyim. Uykusuz gecelerde bu düşünceler yakamı hiç bırakmıyor çok güzel annelik ama delilik ♥️
2inciAnnesi Aysemm44 geçen de benimde aklımdan geçen şey oydu 😂 kızım 3.5 yaşında ne güzel rahatladın fildir fildir geziyodun ne oldu da ikinciye hamile kaldin dedim 🤣🤣 9 haftalık şuan evden çıkamıyorum hava soğuk anca arabamla gezip dönüyorum 😂😂