Ervan Mariaa abese süresi 20 ayet bu cnm sümmesebileyesserah manası: sonra ona yolu kolaylaştırırdi. Gebelikte Doğum anında ve ikinmada zikir et.
ayse__ Mariaa her anneye lazım kitabın adı hamilelikte doğumdan ve sonrası için ne ararsan var içinde
Mariaa ayse__ ismi ne csnım kıtabın anlamadım tam kusura bkma lütfen 🙏 🌸 Gercekten harika bir kitapmış
aslhnkrts9 Mariaa bunu üstünde taşıyan bi kaç arkadaşım çok kolay doğum yaptı size de faydası olur inşallah
Ezel16 Mariaa Kolay doğum için Kuran’da İnşikak süresi var .. Bol bol okuyabilirsiniz doğum öncesi veya siz doğumda iken aileden biride bol bol okusun Allah’ın izniyle doğum kolay geçer inşallah 🤲🏻🥹
sukran0046 Mariaa ya hannan çek,meryem suresi oku ben hamile kaldıgımdan beri musait oldugum hergün okudum,eger sakin olursan dogumun basladığında da sürekli inşirah suresi oku canım Allah kolay kurtarsın inşallah
aslhnkrts9 Mariaa hac malzemeleri satan yerlerde olabilir diye düşünüyorum yoksa çıktı alabilirsiniz ben normal doğum yapıcak olsam üstüme ignelicektim arkadaşım sağ avcunda tutmuş hep doğum ağrıları başlayınca
serpilsadan Mariaa İnşikak suresinin ilk 3 ayetini oku inşallah canım rabbim yardımcımız olsun kolay doğumlar nasip etsin. Bebeğinin sağlığı içinde ya musavvir zikri bol bolll❤️
Mariaa Ervan teşekkür ediyorum bitanem ıns rabım kolay doğum etsin biz gebelere Sürekli okuyucam ıns 🌸😘🤲