Hilallklc rica ederim ✨ Ben çok çabaladım artık son zamanlarda o kadar yorulmuştum ki nefes darlığı uykusuzluk derken bian önce doğsun diye çok uğraştım kızımın kilosu da artmaya başlamıştı sezeryan derler diye de korkuyordum araştırmadığım yapmadığım şey kalmadı en son hint yağı tarifi gördüm faydasını gören çok kişi vardı doktoruma sordum içme dedi ama artık suni sancı için günü vermişti cumartesiden kontrole gittiğimde perşembeye kadar geldi geldi gelmedi artık suni sancı dediler haftasonu sürekli merdiven indim çıktım kaldırım da aksak yürüyüş yaptım ananas ahududu hurma derken bence hint yağı tetikledi burda yazdıkları karışımı yaptım içtim tek sefer de bir iki saat sonra kasılmalarım arttı ama doğum 3 gün olmadı sadece her gün aynı saatte kasılmalarım oldu. Evde de sürekli hareketliydim ördek yürüyüşü yapar gibi ev süpürüyordum siliyordum derken bianda 7cm açılmam olmuş hiç farkına bile varmadım istersen bi arastır o yağı ama ben onun da faydasının olduğunu düşünüyorum bi cesaretle denemiştim çünkü başka çarem yoktu hepsini denemiştim 😂