Aysegulldo 36 haftalık benişler kaç kilo ? neler yiyor neler içiyorsunuz ? Ağrılarınız var mı hemen doğuracak gibi hisseden var mı ? Ben hiç doğuracakmiş gibi hissetmiyorum 😂
Aybarssena Aysegulldo tam 36+0 da 2800 dü. Ağrılarım epey arttı uyku kalitem yerlerde asla uykumu alamıyorum derin uyuyamıyorum
Aysegulldo Aybarssena kaçta uyuyup yaklaşık kaç gibi uyanıyorsun ara uykuların oluyor mu gündüz falan
Fatya001 37+6 klomuz 3200 boy 52 yarin akşam yatış olucak 24 ü sezeryan günüm uyuyamıyorum mide yanmasından tam 6 ayından bu yana uyku uyuyamıyorum
Ellove 36 haftada 3000 kilo denildi 2700 doğdu. Bende hic dogurmayacam sandim kontrole gittim hersey yolunda dedi eve gönderdi doktorum. Aksamina suyum geldi sjjskkksk
Rmz21 Bende 36+1 im bugün . Salı günü gittim kontrole 2731 denildi . Boyda 48cm . Ama ağrılarım aşırı arttı uyku denen birşey kalmadı zaten . Karnım taş gibi ve çok ağrı oluyor doğuracak miyim acaba diye düşünüyorum artık
Elamomy Rmz21 normal başladı sancım vs vardı 2 xm açılma catı muayenesıne aldılar hemen dar cıktı zorunlu sezeryana gırdım acıl Sancım oldugu ıcın