Mercimeek Sadiyekrn07 benim sürecim kötüydü çok fazla sancı çektiğim için oğlumda solunum sıkıntısı oldu ve kanda enfeksiyon vardı benden kapmış o yüzden 10 günlük kuvöz sürecimiz oldu ama 34 de doğurup eve beraber çıkanı da var yani
Damlaalyz Sadiyekrn07 37 de bir sorun olmaz ama sorun yoksa 38 i beklemeliydi bana göre ayrıca ozeldeyse doktorunuz normal doğumdan kaçmak için türlü bahaneler sunan doktorlar çok baska doktora da muayene olun bence bir
Sadiyekrn07 Damlaalyz diğer doktorlar da aynı şeyi söylerler diye doktor değiştirmek de mantıklı gelmedi son hafta bilemiyorum kafam çok karıştı hangisi daha iyi olcak bizim için karar veremedim
ebrarmom08 Sadiyekrn07 2. Sezeryanım olcak ilkini de 39+0 da yaptım bunuda 39 da alcağını söyledi ama belki bu 38 de de olabilir
Damlaalyz Sadiyekrn07 bence 37 de alması o kadar sorun değil ama söz normal istiyorsanız sebepsiz yere sezeryan demesi tuhaf geldi bana
asel_asl Papatya123_ bende anlamadım ki benim doktorum çok riskli bi durum olmadığı sürece 38 den önce almıyor sezeryana.. zaten hastanedesin bi risk görürsem hemen alırım dedi ama ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi bende güvendim bekliyorum 💁🏻♀️
3babynur Bengum her sezeryanda aynı sekilde yaşadım kesikker aynı yerdendi . 4. Sezeryan olan çok var çevremde
3babynur MorKelebek54 kısmet 😄😄 bakalım Suanlik düşünmüyorum 2 erkek 1 kız yeterli .. tabi zaman ne gösterir bilemiyorm 😄
Sadiyekrn07 Kızlar sancılarım başladı size sordum 37 erken değil mi diye 36 +2 yim sezeryana alabilir düzenli sancım geliyor
Alan_Yeliz Sadiyekrn07 bende 37haftaligim bugün kontrole gittim bana da sezeryan dedi yaaa çok moralim bozuk normal istiyodum ben hiç muayene etmedi beni de önceki doğumum 13 sene önceydi normal olur diye düşünüyordum ama riske girmiyolar öyle dedi doktor yaaa
esnyz14 Fhnxxhnxdhnbg- Hayır suyum gelmedi. Bebeğimin hareketini hiç hissetmemiştim, kontrol amaçlı gittim doktorum almayı uygun gördü. Bir şey olmaz öyle bir şey olursa da hemen hastaneye. Önlem alırlar telaş yapmayın pozitif şeyler çağırın 😊