Nurov Haftadayım hala cinsiyet öğrenemedik yani %70- %80 falan diyolar hep kız olarak, ama ablamda da böyle diyip erkek çıkmıştı net bişey diyen olmayınca o fikre odaklanamıyorum bi türlü, geç gösterenler genel olarak kız mı sizde durumlar nedir, ikinci gebeliğim oğlum 13. Haftada net bi şekilde belli olmuştu, bunda muallakta kaldık🌝
Berna9097 Nurov bana ilkte kız dediler 4 aya kadr sonra bi gittim erkek dediler şimdi bekliyoruz son 13 gün bakalım
34busra Nurov erkek bebekler kendini ssklamaz pek iki oğlum var şimdi 18+4 olduk bende öğrenemedim cinsiyet 🙏
Aysusenn Nurov alakası bile yok benim oğlan da göstermedi 😂 kız dedi herkes ama benim hissettiğim hep erkekti 🥹
Livanur22 Nurov kızımda 12. Haftada öğrenmiştim şimdi ki hamileliğimde cinsiyeti 16da öğrendim erkek, hiç yüzünü göstermedi bizimkide 37+3üm şuan
Nurov 34busra hadi hayırlısı başta erkek istiyodum bi oğlum olmasına rağmen, erkek bebe aşığıyım ama bu ara aşırı kız isteği tuttu öğrensem rahatlicam 🫠
Nurov Aysusenn genelde hissedilen çıkıyo sanırım, ben oğlumda o kadar emindim ki oğlum olacağından, bunda da kız hissediyorum hadi bakalım🥰
Nurkose1 Ben 16+6 da erkeğe benziyor dediler 19+1 de gittim doktor baya çabaladı kızmış o yüzden gösterene kadar bilemeyiz 💖
Kelebek1_ Nurov ultrasonda bildiğin bacak bacak üzerine attı gördüm yani 17 haftalık falandı sanırım bende dedim kız herhalde Naz yapıyor ama erkek çıktı😅😅😅
Hilalaktscbk Nurov 21.hafta detaylıya girene kadar göstermedi ama 2 farklı doktor %80 erkek dedi detaylıya girince de yüzünü saklarken sakladığı başka yerler göründü erkek olduğunu netleştirdik 😁
Nurov Hilalaktscbk resmen aynı durumdayım detaylıda ne dicekler bakalım kıza çok odaklıyım şuan, yıkılabilirim😅
Berna9097 Nurov evet detaylıda belli oluyor hatta benim yaramaz detaylıyı çekerken işemişti 🙈🙈doktor gülmüştü bak erkek diye eli orda erkek milleti hepsi aynı demişti 😂😂😂😂
Ecem95 Nurov 11+1 de kız olduğunu söylemişti doktorum tamamen hurafe bence geç erken gösterirse cinsiyet şu bu denmesi
Nurov Ecem95 baya erken söylemiş doktorunuz sanırım bana denk gelenler emin olmadan bişey demek istemiyo😑