Hazal966 Kızlar selam göğüs ucu kremi önerileri alabilir miyim sizden, birde doğumdan önce kaçıncı ayda gümüş kapak yada krem kullanmalıyız? Ne kadar durmalı ?? Şunu yaptım doğumdan sonra yara olmadı dediğiniz tecrübelerinizi alabilir myiim
Ozlem1993 Hazal966 ilkinde lansinoh krem kullandm şuandada kullanıyorum hiç kapak kullanmadım gerek kalmadı krem bayağı yumuşacık yapıyor
Bbuusra Hazal966 Bende lansinoh tavsiye etmem hiç bir işe yaramadı onun yerine Tatlı badem yağı alıp sürüp, kahverengine kadar streçle sardım. Öyle öyle iyi oldular. Gümüş kapak da aldım çok rahatsız edici bir şey.
asell13 Hazal966 vala canım ben 3 ay çektim oğlumda ne kullansam işe yaramadı en son gerçek zeytinyağı sürüp streç taktım ucuna öyle geçti bebeği emzirmeden öncede sütümle ıslatıp emzirdim kurumasın diye geçti öyle bu bebektede doğuma 2 hafta kala başlayacam inşallah
Hilalaktscbk Ozlem1993 Bebeğiniz doğdu mu? Ben 32.haftada başladım 36 olduk kullanıyorum halâ ama acaba faydasını görecek miyim ebe hiç kullanmayan birine göre fayda göreceksin dedi ama göğüs uçlarım normal zamanda da hep kuru ve çatlaklar oluyordu korkutuyor beni 😥
Ozlem1993 Hazal966 doğuma bir hafta değil 1-2 ay önceden başlayın ben en başından beri kullandım ilkinde hiçbirşey olmadı doğum gerçekleştiğinde zaten ayrı bi şişme oluyor göügslerde krem dışında ayva çekerdeğinden jel yapmıstım onuda kullandım ne çatladı ne yara oldu tecrübe ettiğim için tekrar öyle uyguluyorum
Minigiim-vebenn52 Lanolin krem almıştım eczaneden eczacı Lansinohla aynı boşuna o kadar para verme dedi iyi de geldi ilk hafta sürdüm sonra zaten sütün gelmeye başlayınca kalkan kullan kalkana sütün doldukça o göğüs ucunu iyileştiriyor yara olmuyor
Ozlem1993 Hilalaktscbk daha 28 haftalığim dogum mayısta bende catlama hatta akıntı tarzınoluyordu aklıma geldikce sürüyorum ilkinde öyle yapmıştım hiç çatlamadı
poyrazin_annesi28 Hazal966 Lansinoh kullanmıştım tedbir amaçlı. Bazen acımaya başlardı hemen surerdim ilk zamanlar. Önemli olan bebeğin memeyi doğru kavraması bunu unutmayın. Ne kadar doğru tutarsa o kadar acısız emzirme gerçekleşir 👍🏻