Pofidik123_ Edus35 ben daha 19+0 ım ama bende gece olunca bacaklarım kalçam belim ağrıyo nefes alamıyorum nereye yatsam rahat edemiyorum daha çok yolum var şimdiden böyleysem son aylarımda napıcam bilmiyorum
Edus35 Pofidik123_ valla bacım son aylar daha zor inşallah güzel geçer senin birde üstüne zaman hiç geçmiyor yaaa
3prenses1prens Edus35 daha dur canım hele bir doğsun artık deliksiz uykuyu anca o 2 3 yaşına girince tadicaz tabi arkasına ben olmazsa 🤭🤭
Papatya123_ Yarın kontrolüm var cinsiyeti kesinleşir diye umuyorum 19 yaklaştık artık iki kere tahmin gibi söylendi 2 farklı doktor bu 3 doktor ne diyecek merak ediyorum 🙂🤲🏻 Kızım yanımda eşim işte görev icabı 🌸
Sedoliay Delidolu şuan hem hamileyim hemde oğlum öğlen uykusunu çok uyudu 3 e kadar ayaktayım ölücem uykusuzluktan😄şükürler olsun be yinede sağlıklı ya
Papatya123_ Sedoliay Zor bir durum ben bu yüzden 2 yaşını geçtikten sonra gündüzlerin kısa olduğu zamanda gündüz uykusunu bıraktım gece 8 buçuk 9 buçuk arası yatırıp yani kendisi uyuyor o saatte sabahta 10 11 sende kalkıyor 🙂
Sedoliay Papatya123_ aslında bazı günler gündüz uymuyor erken yatiyor tam ayarlamiyorum zamanı aslında çok çok ilgili bir anneyim bide benim oğlum dayanamiyor akşama kadar uyumadan sabah erkenden kalkmıyor 11 gibi uyaniyor
1prensesannesi__ Edus35 sorma yaa dilberi izlicektim uyuya kalmisim bi uyandim saat aksam 11 hala ayaktayim 🤣
Nursemom_ Ne gece ne gunduz uyuyamıyorm gunde toplasan 4 saat yoktur uykum bide her gece görümcem gelıyor oturmaya güya 8 gibi suan saat 4:4 hala bizde yatak yaptım dusunun hergece böyle 😅😅 evi 5 apartman ilerim