Mrkpcioglu Haftamdayım ara ara sancım oluyordu diye progestan kullanıyorum artık bir etkisi olur mu bazıları olmaz diyor
aslhnkrts9 Mrkpcioglu gayette oluyo bence kullanmayı bırakınca farklı anlıyorsun en azından bende öyle oldu bana iyi geldi bünye meselesi bi yerde farklılık gösteriyor illakş
Miniko_08_17 Mrkpcioglu benim düşük riskim vardı bu yüzden 32. Haftaya kadar kullanacağız dedi :) bence faydası vardır diye düşünüyorum
Atalayss Mrkpcioglu benimde ilk dönemde düşük riskim var günde 6 tane kullanıyorduö. Şimdi 21. haftamdayım 1 taneye düşürdü doktorum devam ediyorum
Miniko_08_17 Mrkpcioglu ben de günlük 400 mg bir fitil bir ağız yoluyla alıyordum şimdi sadece ağız olarak alıyorum
Mrkpcioglu aslhnkrts9 ben günde iki defayla devam ediyorum sancım oldugu zaman. Allah’ım sağlıkla vaktinde zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Mrkpcioglu Miniko_08_17 ben de hem fitil hem ağız yoluyla almaya karar verdim. Sağlıkla zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin Allah’ım 🙏🏻
Bebekkk00 @Atalayss canım bişey sorucam ben normlade progestan kullanıyorum günde iki kere bı sabah bı akşam 11 ve 10 da içiyorum normalde bugün dalginligima denk geldi gidip 10 da içeçegimee 5 de içtim başka bı ilaçla karıştırdım çok korkuyorum 6 haftaligim.
Mrkpcioglu Bebekkk00 benim kadar düzensiz içen birisi yoktur kesin. Korkmayın ben bazen vitamin ilacıyla aynı anda atıyorum siz düşünün gerisini 😊
Bebekkk00 @Mrkpcioglu Anladım dikkat edin inşallah sağ salim kavuşuruz bebişleree insan hep bı korkuyla haraket ediyorr acaba iymi bebeğim durumu nasıl ve bu elimizde değil.
Mrkpcioglu Bebekkk00 Evet özellikle ilk bebek olunca daha da pimpirikli oluyoruz. Allah’ım mübarek günlerin hürmetine bütün hamileleri bebişlerine kavuştursun içinde de bizleri de 🙏🏻
Dlar Neden olmasın gayet de olur canım merak etme şifa olsun kullan gör bak faydası oluyor sadece akıntı çoğaltiyor o kadar