Kızlar bu ilk gebeliğim ve daha önce bir düşük öyküm yok çok şükür. Kilom yok, şekerim yok, ailede pıhtı problemim yok yani anlayacağınız aslında bu gen testini yaptirmak için hiçbir sebebim yoktu. Ama Rusya’da yaşıyorum ve Rusya’daki doktorum nedense bana bu testi yapti. 2 genimde heterozigot mutasyon çikti biri F7 biri F13. Yani bilenler bilir o en tehlikeli genimde sorun yok çok şükür (sanirim F5).. neyse doğum için Türkiye’ye geldim ve doktoruma durumdan öylesine bahsettim. Bana dedi ki normalde bu testi sana burada kimse yapmazdi çünkü yapacak sartlari taşımiyorsun. Ama artık biri yapmis ve biz bu sonuçları gördük zayif da olsa bir risk var ve kan sulandirici baslayalim dedi. Ama ben 32.haftamdayim yani cok sukur zaten bu haftaya kadar gelmişim bundan sonra almasam ne olur ki?
Kan sulandirici iğne kullananlariniz varsa hangi şartlarda verdiler size? Ben çok korkuyorum kendi kendime vuramam diye :(
Doğumdan sonra da devam edecekmişim. Ama sezaryen olacam ve iğne şeklinde nasıl devam edebilirim ki karnim ameliyatli olacak :( beni sakinlestirir misiniz aklı selim yorumlara ihtiyacim var kusura bakmayin çok uzun oldu 🙏🥺