Nuryzcccc 20.haaftamın içindeyim ve şimdiye kadar hiç bir hareketini hissedemedim,biliyorum bu kişiden kişiye değişiyor ama çok da kilolu sayılmam genelde bu durumu kiloya bağlıyorlar çünkü. Bu beni biraz endişelendiriyor 😮💨
1prensesannesi__ Nuryzcccc kilo ile alakası yok cilt inceligi ile alakasi var ilk gebeliginse kasların daha sıkı olmasından dolayı 24 haftalari bulabiliyo ben 90 ile hamile kaldim 14. Haftamda hissettim ama benim 2. Hamileligim ilkini bende 20 24 arasi hissetmistim kısacası endiselencek bisey yok normal bi durum 😊
Basakseda Nuryzcccc bebekden bebeğe de değişiyor bu durum. İlk hamileliğimde oğlumu erken hissetmiştim. Bu ikinci hamileligim kızımin çok geç hissettim hareketlerini. Bende hem endiseliydim. Merak etme canım öyle bir hissettiriyorlar ki şuan benimki uyutmuyor beni. 😅
Pofidik123_ Nuryzcccc ya bişey sorucam bence şu an 19+0 oldum ben şu an kaç aylık hamileyim ilk gebeliğim kafam karıştı hesaplayamadım bide ben 16.haftada pıt pıt hissettim 17 den beri de net hissediyorum 18 de de hareketler bi tık güçlendi sanki ve gece uyandırıyor artık öyle hareketli
Nuryzcccc Basakseda cinsiyeti henüz öğrenmedik yarın nasipse detaylıda öğreneceğiz bak içime bi umut oldu şimdi kız bebeler böyle nazlı mı acaba😂
Pofidik123_ Nuryzcccc internetten hesaplama yaptım bi sayfadan haftayı buradakiyle aynı gösterdi tahmini Doğum tarihini de aynı ama 4.75 aylık hamilesiniz diyo onu anlamadım o yüzden sormak istedim burda 😂😂
1prensesannesi__ Nuryzcccc gecmesin gecmesin biraz daha sabret yerinde durmicak kucuk yaramaz emin ol 🤭🤭